Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexandru Mitriţă, fair play la finalul derby-ului: ”Au fost mai buni decât noi, îi felicităm!”

VIDEO | Alexandru Mitriţă, fair play la finalul derby-ului: ”Au fost mai buni decât noi, îi felicităm!”
Comentarii

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I, în care toate cele trei goluri au fost marcate de Mattia Montini. El a înscris în minutele 30, 48 şi 53.

La finalul partidei, golgheterul oaspeţilor, Alexandru Mitriţă a avut puterea să-şi felicite adversarii, despre care spune că au fost mult mai buni sâmbătă seara: ”Nu am jucat ce trebuia. Nu ne-a ieşit nimic în seara aceasta. E păcat pentru că ne puteam apropia de CFR, treceam peste Steaua. Asta e, mergem acasă analizăm ce am greşit iar meciul viitor trebuie să-l câştigăm. Dinamo e o echipă de tradiţie. Au arătat şi în această seară asta, îi felicităm, au fost mai buni decât noi” a spus Mitriţă la microfonul Telekom Sport.

Atacantul Craiovei a acuzat totuşi faptul că un meci de Liga 1 trebuie să se joace pe o asemenea temperatură: ”Nu trebuie să găsim scuze, dar nu e ok să joci pe această vreme şi pe acest teren. Ca jucător nu mi se pare normal. Nu ştiu cum văd alţii din tribună, dar să fii pe teren nu e deloc uşor” a adăugat golgheterul Craiovei. 

Afla mai multe despre: alexandru mitriţă. u craiovadinamo-craiova 

viewscnt
Articole similare