Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexandru Paşcanu a bifat primele sale minute la seniori, la CFR Cluj, în partida cu FCSB. "Nu e chiar felul în care mi-am imaginat debutul"

VIDEO | Alexandru Paşcanu a bifat primele sale minute la seniori, la CFR Cluj, în partida cu FCSB. "Nu e chiar felul în care mi-am imaginat debutul"

Fotbal

Comentarii

Internaţionalul român de tineret de la CFR Cluj, Alexandru Paşcanu, a debutat la seniori, duminică seară, în partida contra celor de la FCSB, încheiată la egalitate, scor 0-0.

Alexandru Paşcanu a fost introdus de Alin Minteuan, secundul lui Dan Petrescu, în minutul 71, în locul accidentatului Ionuţ Costache. Fostul jucător al celor de la Leicester City a fost plasat în flancul stâng al apărării celor de la CFR Cluj, iar acesta s-a achitat bine de sarcini. Din păcate pentru el, debutul la seniori nu a fost chiar cel dorit de internaţionalul român de tineret

"Primul meci la seniori, mă bucur că am debutat. Nu e chiar felul în care mi-am imaginat debutul. Am plecat cu un punct şi suntem fericiţi. Mi-a spus Mister să intru fundaş stânga şi să îmi fac treaba cât mai bine. Am intrat, am încercat să îmi fac treaba cât mai bine. A fost un meci cu contre pe final. Orice echipă putea să marcheze. A fost un final de meci mai interesant pentru spectatori. Eu un rezultat bun pentru că nu am luat gol. Am reuşit să plecăm cu un punct, deşi am mers la victorie, dar este ok şi un egal", a spus Paşcanu la finalul partidei cu FCSB.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare