Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexandru Pelici, "negru" de supărare după eşecul echipei sale, CSM Reşiţa, acasă, cu Petrolul. "O înfrângere ruşinoasă"

VIDEO | Alexandru Pelici, "negru" de supărare după eşecul echipei sale, CSM Reşiţa, acasă, cu Petrolul. "O înfrângere ruşinoasă"

Fotbal

Comentarii

CSM Reşiţa a suferit o înfrângere dureroasă, duminică, pe teren propriu, împotriva celor de la Petrolul Ploieşti, scor 0-4, într-un duel contând pentru etapa a 2-a din Liga a 2-a.

Gazdele antrenate de Alexandru Pelici au alergat mult, însă au greşit enorm în zone vitale ale terenului. Petroliştii lui Moldovan, "răniţi" după eşecul suprinzător de pe teren propriu cu Farul (1-2), au profitat la maximum şi au punctat rând pe rând, prin Ekollo (min. 36), Bratu (min. 41), Vajushi (min. 51) şi Roige (min. 52).

Pentru CS Reşiţa a fost primul meci oficial al sezonului, după ce partida cu FCU Craiova a fost reprogramată săptămâna trecută, după ce mai mulţi jucători ai oltenilor au fost depistaţi pozitiv. Din păcate pentru fotbaliştii lui Alexandru Pelici, începutul nu este deloc unul dătător de speranţe.

"Încet, încet, Petrolul a pus stăpânire pe joc. Am primi goluri pe greşeli elementare şi de neacceptat la acest nivel. E o înfrângere ruşinoasă, îmi cer scuze celor care au venit astăzi alături de noi şi celor care cred în noi. Pentru a putea câştiga puncte trebuie să avem determinare, pentru că nu doar numele intră în teren", a declarat Pelici, la finalul partidei cu Petrolul.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare