Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Alexandru Tudor a ajuns de nerecunoscut. Cum arată după ce nu s-a mai tuns şi bărbierit de câteva luni :)

VIDEO | Alexandru Tudor a ajuns de nerecunoscut. Cum arată după ce nu s-a mai tuns şi bărbierit de câteva luni :)

Liga 1

Comentarii

Alexandru Tudor a renunţat să se mai tundă şi să se bărbierească şi fostul mare arbitru a ajuns de nerecunoscut.

Alexandru Tudor s-a retras din activitate la finalul anului 2018 şi a decis atunci să se îndrepte şi mai multe înspre credinţă. În vârstă de 48 de ani, fostul mare arbitru nu s-a mai tuns şi nu s-a mai bărbierit şi arată acum ca un adevărat monah.

Pe lângă biserică, Alexandu Tudor are şi alte activităţi, pe care le-a primit de la Gigi Becali. Fostul arbitru a păstrat o legătură cu fotbalul şi se ocupă de activitatea din baza de pregătire a FCSB-ului. La amicalul cu FC Voluntari, programat miercuri şi pierdut de FCSB cu 2-0, Alexandru Tudor a fost arbitru de centru şi a surprins din nou cu look-ul său.

Alexandru Tudor, mâna dreaptă a lui Gigi Becali la FCSB

Alexandru Tudor a început să lucreze pentru FCSB imediat după ce a renunţat la cariera de arbitru. Gigi Becali a spus atunci că fostul arbitru va fi supervizor şi se va asigura că activitatea echipei în cantonament se desfăşoară în condiţii normale. În plus, Alexandru Tudor a primit şi misiunea de controla activitatea academiei de fotbal.

Prima măsură pe care Alexandru Tudor a luat-o după ce a început colaborarea cu Gigi Becali a fost să scoată televizoarele din camerele jucătorilor. Printre altele, i-a propus lui Gigi Becali să construiască şi o biserică în cantonament.

Autor: Mihai Dolinschi

viewscnt
Articole similare