Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alibec a pus tunurile pe arbitrajul de la Astra - FC Botoşani 1-0: "Regulamentul spune asta. Probabil n-a ştiut ce să facă!" Ce a reclamat atacantul

VIDEO | Alibec a pus tunurile pe arbitrajul de la Astra - FC Botoşani 1-0: "Regulamentul spune asta. Probabil n-a ştiut ce să facă!" Ce a reclamat atacantul

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec (29 de ani) a obţinut penalty-ul din care Astra a marcat singurul gol al victoriei obţinute cu FC Botoşani, 1-0 pe "Marin Anastasovici", iar la finalul partidei de la Giurgiu a criticat unele decizii luate de arbitrul Ionuţ Coza. Atacantul a fost urmărit din tribune de selecţionerul Mirel Rădoi, care a anunţat recent lista preliminară a stranierilor convocaţi pentru partida cu Islanda.

Gabi Tamaş a marcat, din penalty, în minutul 65, golul victoriei Astrei cu FC Botoşani, după ce Alibec a obţinut o lovitură de pedeapsă. Atacantul Astrei a reclamat la finalul partidei faptul că echipa sa trebuia să mai primească un penalty şi că lovitura liberă indirectă din prima repriză nu trebuia să fie dictată de Ionuţ Coza, centralul partidei de lângă Dunăre.

"Din ce am văzut, regulamentul spune că trebuia repetată. Probabil nu a ştiut ce să facă şi a dat indirectă. (Vouă ce v-a spus?) Asta ne-a spus, că e indirectă. Să trecem în poartă, pe linia porţii. (n.r - la Ioniţă a fost penalty?) Da, cu siguranţă. Eram chiar lângă el. Aşa, mi-aduc aminte că la meciul cu Craiova la fel, am luat galben şi am fost suspendat cu CFR, la aceeaşi fază. Mi se pare penalty. De ce să intri în adversar fără minge? Şi acum, tot eu am primit galben, de la arbitrul de tuşă", a spus Denis Alibec, pentru ca mai apoi să vorbească despre prezenţa lui Rădoi şi a lui Stoichiţă în tribune şi despre faptul că nu s-a jucat prea mult fotbal în repriza a doua.

"Am vorbit puţin cu dânsul, ne-a felicitat. Sperăm s-o ţinem tot aşa, e prima victorie după 5 meciuri şi sperăm să câştigăm şi cu Mediaş, şi după, vom juca cu Craiova pentru locul doi. În a doua repriză cred că s-a jucat 5 minute fotbal, în rest au fost numai faulturi şi a fost o repriză urâtă", a spus Denis Alibec, după meci, la Telekom Sport.



Astra a câştigat cu 1-0 meciul jucat împotriva Botoşaniului lui Marius Croitoru pe teren propriu. Gabi Tamaş a marcat singurul gol al partidei, din penalty în minutul 65. În urma acestui succes, cele două echipe au fost schimb de locuri în clasament, deşi sunt la egalitate de puncte (24). Giurgiuvenii au golaverajul pozitiv.

Afla mai multe despre: denis alibecastraarbitraj 

viewscnt
Articole similare