Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alibec a umilit-o pe FCSB, apoi şi-a anunţat plecarea de la Astra: "Vreau să joc în cupele europene". Mesaj clar pentru Ioan Niculae

VIDEO | Alibec a umilit-o pe FCSB, apoi şi-a anunţat plecarea de la Astra: "Vreau să joc în cupele europene". Mesaj clar pentru Ioan Niculae

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a revenit incredibil în meciul cu FCSB, de la 0-2, şi s-a impus cu 3-2. Denis Alibec a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă, iar la finalul partidei cu roş-albaştrii şi-a anunţat plecarea de la Giurgiu la finalul sezonului.

"Sincer, la 2-0, nu mă gândeam că mai revenim. Am arătat ca o familie, a fost important că am avut un impuls la pauză din pareta lui Mister şi am arătat că suntem o echipă mare şi am revenit de la 2-0. Ne-a certat puţin la pauză, aşa cum fac toţi antrenorii.

Încă n-am auzit nimic (n.r. despre o eventuală primă de la Ioan Niculae), să dea Dumnezeu, mai ales că am făcut o partidă mare. Cred că merităm şi noi un bonus financiar. Sincer, cred că a fost cea mai bună repriză a Stelei din acest campionat, chiar nu ştiam pe unde să mai alergăm. Însă am ştiut că vor cădea fizic şi s-a văzut lucrul acesta.

Suporterii Stelei m-au înjurat la ultimul meci. Au spus că am jucat acolo şi că am dat gol contra Stelei, dar când eram acolo mă aplaudau, mă iubeau, mă chemau lângă ei şi după să mă înjure... E lipsă de fair-play şi de omenie. Nu eu am vrut să plec de acolo. Nu am vrut eu, am fost dat afară.

Probabil că acesta este ultimul meu sezon la Astra, dacă voi fi lăsat să plec, cu siguranţă. Vreau să joc şi eu în cupele europene şi cred că încă mai am multe de spus în fotbal" , a declarat Denis Alibec.

 

Afla mai multe despre: astragiurgiudenis alibec 

viewscnt
Articole similare