Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alibec, declaraţii tăioase: „Nu mi-a trimis nimeni de la FCSB vreun mesaj. Nu mai am prieteni acolo. Să facă ce vor!”

VIDEO | Alibec, declaraţii tăioase: „Nu mi-a trimis nimeni de la FCSB vreun mesaj. Nu mai am prieteni acolo. Să facă ce vor!”

Fotbal intern

Comentarii

Denis Alibec e bucurs că s-a reîntors la Astra, dar mai ales că a scăpat de FCSB, echipă unde a marcat un singur gol în Liga 1 în precedentul sezon. Atacantul a declarat că niciun fost coleg de la FCSB nu i-a transmis vreun mesaj după despărţire.

„Cei de la Astra mi-au întins o mână, iar eu am venit aici. Înainte mă interesa foarte mult ce spunea lumea şi am suferit. Acum voi juca doar pentru mine şi pentru Astra. Vom vedea ce va fi, nu decid eu când plec. Anul trecut nu am avut reuşite şi de aceea nu am fost transferat în străinătate. 

Nu mi-a trimis nimeni niciun mesaj de la FCSB. Din câte se pare, nu mai am prieteni pe acolo. Să facă ce vor. Agentul meu se ocupă de problema cu amenda, pe mine nu mă interesează. Nu-mi pot face nimic însă. O s-o iau uşor. Sunt bune şi două pase de gol acum, nu neapărat un gol” - a spus Denis Alibec la Telekom Sport. 

„Am avut o primă repriză foarte bună, dar au fost câteva ratări cum rar poţi vedea. Flavius a schimbat sistemul a doua repriză şi au venit peste noi. Nu am reuşit să ieşim din prima repriză timp de 10 minute, iar apoi am greşit la gol. Ne-am revenit repede apoi. Noi vrem sa câştigăm fiecare meci, dar acesta a fost un rezultate echitabil. Era normal să-l introduc pe Alibec, eram conduşi. A intrat foarte bine. Dimineaţă i-am spus că nu aş vrea să-l iau pentru a nu risca vreo accidentare, dar el a vrut neapărat să vină” - a spus Marius Măldărăşanu la Telekom Sport. 

„E un rezultat echitabil. Noi am dominat prima repriză, iar ei pe următoarea. 1-1 e scorul corect. E bine că avem patru puncte după două etape. Alibec e o achiziţie foarte importantă. El cunoştea Astra foarte bine, mai mult decât noi. Ne va ajuta la îndeplinirea obiectivului nostru. Am avut ocazii bune, puteam marca de două ori în prima repriză” - a spus Azdren Llullaku la Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: alibecastrafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare