Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alibec e de nerecunoscut. A slăbit şi speră să prindă transferul carierei în vară: "De ce nu? Cred că pot ajunge acolo"

VIDEO | Alibec e de nerecunoscut. A slăbit şi speră să prindă transferul carierei în vară: "De ce nu? Cred că pot ajunge acolo"

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec a marcat în victoria obţinută de Astra, scor 4-1, în amicalul cu Farul Constanţa şi a recunoscut că se află într-o formă excelentă. Atacantul giurgiuvenilor speră chiar ca la vară să revină în Serie A, după ce a fost sub contract cu Inter din 2009 până în 2014.

"Mă simt în formă. Mă bucur că am dus cantonamentul la capăt şi că sunt sănătos. Cred că o să facem o figură frumoasă în meciurile care urmează şi sperăm să rămânem în play-off. (n.r. a fost remarcat de Contra). Da, am vorbit şi eu cu dânsul când a fost la meciuri. Mi-a spus să o ţin tot aşa şi că jocul meu arată foarte bine. Domnul Contra a fost mereu corect cu mine, am şi vorbit cu dânsul de câteva ori la telefon şi se vede că îi place de mine.

Mai am de demonstrat până să ajung la echipa naţională. Până acum, au fost doar meciuri amicale. Să vedem ce voi face în campionat şi după voi vorbi despre convocare. Am mai slăbit. Chiar mă simt bine fizic şi sper să rămân sănătos. N-am mai avut greutatea asta de când eram la Farul. Îmi doresc ca la vară să prind şi eu un transfer bun, să mă realizez şi să joc cât mai mult. Poate chiar în Serie A, de ce nu? Nu se ştie în ce formă pot fi în continuare. Depinde doar de mine" , a declarat Denis Alibec.

Antrenorul Astrei, Costel Enache, a dezvăluit care este secretul pentru forma fizică de invidiat a lui Denis Alibec.

"Prima regulă ar fi comunicarea, conştientizarea. Apoi, dacă cineva chiar insistă în greşeală, da, putem apela şi la partea cealaltă, la amenzi. Dar aia e ca o ultimă soluţie, nu neapărat de a speria jucătorii. E un regulament ca peste tot, un regulament care să îmbunătăţească colaborarea şi comunicarea dintre noi. Atât. Nu e nimic de speriat. Lucrurile vin de la Denis. E mai conştient de ce face, e preocupat de destinul lui şi cred că se vede din modul în care se exprimă pe teren.

Nu, nu, nu vă gândiţi că am eu o baghetă magică cu care lucrez. Nu. Comunic cu Denis la fel cum face şi cu ceilalţi. Încerc să avem o comunicare pozitivă, corectă şi de bun simţ între noi. Nimic special. Pe el să îl întrebaţi mai multe să vă spună care e secretul şi ce e în spatele transformării" , a spus Costel Enache.

 

Afla mai multe despre: alibecastragiurgiucostel enache 

viewscnt
Articole similare