Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alibec le-a răspuns contestatarilor: "Mergem la grătare, dar nu ne îmbătăm să plecăm în mâini acasă"

VIDEO | Alibec le-a răspuns contestatarilor: "Mergem la grătare, dar nu ne îmbătăm să plecăm în mâini acasă"

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec a marcat din nou pentru Astra Giurgiu şi a ajuns la şapte goluri înscrise în acest sezon din Liga I. Atacantul a reuşit singurul gol al partidei cu Poli Iaşi.

"De când am plecat de la Steaua, cu siguranţă, sunt în forma cea mai bună acum. A venit şi Budi alături de mine şi se vede lucrul acesta. Sperăm să nu ne oprească nimeni până la sfârşitul campionatului. Să marcăm meci de meci sau să oferim assisturi.

(n.r. despre grătare) Ne strângem, nu e ca şi cum mergem şi ne îmbătăm, apoi plecăm în mâini acasă, cum spun unii oameni pe la televiziune. Eu ştiu că şi pe vremea lor făceau la fel. Nu e ca şi cum am făcut noi prima oară în istoria României un grătar. Probabil nu au ce să zică şi se iau de anumite lucruri care nu au importanţă în teren.

Eu mereu mi-am dorit să joc la echipa naţională, chiar dacă nu mi s-au dat foarte multe şanse. Chiar deloc nu mi s-au oferit şanse, dar probabil pe viitor, dacă voi continua aşa şi voi marca meci de meci şi voi juca bine, cred că voi avea şanse să joc titular" , a declarat Denis Alibec.

Afla mai multe despre: alibecfcsbastra 

viewscnt
Articole similare