Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alibec şi-a făcut de cap la antrenament. Cum s-a distrat la prima şedinţă de pregătire cu Enache şi cum era să-şi accidenteze colegii

VIDEO | Alibec şi-a făcut de cap la antrenament. Cum s-a distrat la prima şedinţă de pregătire cu Enache şi cum era să-şi accidenteze colegii

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra e în plină pregătire a meciului cu Sepsi. Terenul de la Izvorani s-a curăţat de zăpadă chiar în timp ce jucătorii erau deja pe gazon. Enache a pus şi el umărul la curăţenie.

A venit iarna şi în Liga I, iar echipele se confruntă deja cu primele probleme. Costel Enache i-a dus pe jucători la Izvorani pentru a pregăti meciul cu Sepsi, de sâmbătă. Terenul era acoperit cu un strat gros de zăpadă, aşa că s-a intervenit cu un utilaj special. Enache însuşi a pus mâna pe lopată şi a ajutat la îndepărtarea zăpezii.

Pe Alibec, vremea nu l-a încurcat. Din contră. S-a distrat grozav. A vrut să le facă o glumă colegilor, dar gluma sa se putea transforma în ceva periculos. Noroc lui că, la fel ca pe teren, a ratat.

Enache va debuta pe banca Astrei împotriva echipei cu care giurgiuvenii se află la egalitate în clasament. Sepsi e sub Astra, doar din cauza golaverajului. La primele declaraţii din postura de antrenor Astrei, Enache a promis că Astra va obţine un rezultat bun în acest sezon. Cătălin Munteanu îl va ajuta, din postura de secund. 

 "Primul pas este să încercăm să menţinem zona de play-off asigurată şi pentru asta o să luăm lucrurile pas cu pas. Sunt de două zile aici, încercăm să ne cunoaştem, să ne evaluăm, să vedem care este potenţialul", a declarat Enache. 

"Denis este un jucător de la care toată lumea aşteaptă şi primul care aşteaptă evoluţii bune este el.  Am ţinut legătura şi încercăm zi de zi să ne cunoaştem unii cu alţii. Am găsit băieţi motivaţi şi jucători corecţi şi sinceri cu ceea ce se întâmplă", a mai spus noul antrenor al Astrei.

Afla mai multe despre: astraliga ienachealibec 

viewscnt
Articole similare