Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alibec şi Budescu = Best friends forever! Reacţie fabuloasă după ce au fost convocaţi la naţională: "Suntem la pachet" :))

VIDEO | Alibec şi Budescu = Best friends forever! Reacţie fabuloasă după ce au fost convocaţi la naţională: "Suntem la pachet" :))

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec (28 de ani) a fost convocat de Cosmin Contra la echipa naţională pentru meciurile cu Suedia şi Spania şi i-a răsplătit încrederea selecţionerului printr-un nou gol în Liga 1.

Prin golul cu FC Voluntari, care a adus victoria celor de la Astra, Denis Alibec a ajuns la patru goluri marcate în acest sezon de Liga 1 şi este într-o creştere de formă, de altfel şi convocarea la echipa naţională confirmă acest lucru. 

În meciul cu Astra, Budescu l-a servit perfect pe Alibec şi atacantul speră ca parteneriatul să continue şi sub "tricolor": "Mă bucur că a venit înapoi şi ne înţelegem foarte bine. Mergem şi la naţională acum amândoi şi sper să jucăm şi să ajutăm echipa. Suntem la pachet, nu putea să ia doar unul. Înseamnă că m-am pregătit foarte bine în ultimul timp, am jucat bine şi sunt mulţumit de mine", a declarat atacantul după meciul cu FC Voluntari. 

Cu toate acestea, fostul jucător de la FCSB recunoaşte că nu este, încă, într-o formă ideală: "Nu sunt 100%, mai am, dar uşor-uşor".

Afla mai multe despre: alibecastra 

viewscnt
Articole similare