Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alibec şi Budescu la CFR Cluj? Cum a reacţionat Bogdan Andone la posibilitatea pierderii oamenilor-cheie de la Astra

VIDEO | Alibec şi Budescu la CFR Cluj? Cum a reacţionat Bogdan Andone la posibilitatea pierderii oamenilor-cheie de la Astra

Astra Giurgiu

Comentarii

Bogdan Andone (45 de ani) a vorbit, la finalul amicalului pe care Astra l-a câştigat cu 4-1 în faţa maghiarilor de la Szeged, despre posibilitatea plecării lui Denis Alibec (29 de ani) şi a lui Constantin Budescu (30 de ani) la CFR Cluj, după ce campioana României s-a înţeles cu Alexandru Chipciu (30 de ani) şi Denis Ciobotariu (21 de ani). Antrenorul giurgiuvenilor e convins că, dacă vor pleca, aceştia nu se vor transfera la o echipă din Liga 1.

Antrenorul Astrei vrea ca toţi fotbaliştii săi să rămână la echipă până la vară, pentru a face performanţă cu clubul din Giurgiu, şi a spus că nu are cunoştinţă despre nicio ofertă de la CFR pentru Alibec şi Budescu.

"Vom vedea. Eu îmi doresc pentru echipă ca ei să rămână în continuare până la vară, să încercăm să facem rezultate cât mai bune, să ne batem la primele locuri în campionat. Dar acum cred că depinde şi de ce oferte vor veni, sau dacă vor veni ceva oferte şi cât de consistente vor fi pentru club. (n.r. - Este vreo ofertă de la CFR pentru Budescu şi Alibec?) Nu am cunoştinţe despre aşa ceva. Am vorbit şi azi cu preşedintele, cu Dani Coman... Nu cred, pentru că îmi spunea dacă era ceva. Şi nu cred că ei se vor transfera în ţară, sincer. Părerea mea, dacă vor pleca, o vor face în străinătate", a spus Bogdan Andone, antrenor la Astra.

Despre meciul cu Szeged, câştigat fără emoţii de Astra, Andone a spus: "E bine că în afara unor 2-3 jucători care au acuzat nişte probleme de lovituri de la ultimele meciuri sau antrenamente, în mare măsură tot lotul e valid. Nu avem accidentări serioase, avem continuitate în antrenamente şi ăsta e cel mai important lucru în această perioadă. S-a întors Fatai, e un plus pentru echipă pe fază ofensivă. Mai avem nevoie de un fundaş central ca să ne acoperim pe toate poziţiile, ca dubluri pe posturi. Şi cred că vom încheia campania de achiziţii", a mai spus Bogdan Andone.



Afla mai multe despre: bogdan andonealibecbudescuofertacfrastra 

viewscnt
Articole similare