Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alibec şi Budescu, liberi să plece în iarnă. Andone, gata să renunţe la ei, chiar dacă-l pot face campion: "Îmi doresc să facă pasul, merită. Chiar dacă nu e cea mai bună soluţie pentru noi!"

VIDEO | Alibec şi Budescu, liberi să plece în iarnă. Andone, gata să renunţe la ei, chiar dacă-l pot face campion: "Îmi doresc să facă pasul, merită. Chiar dacă nu e cea mai bună soluţie pentru noi!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra e noul lider al Ligii 1, dar Bogdan Andone (44 de ani), antrenorul giurgiuvenilor, a surprins la conferinţa de presă. Tehnicianul vrea să-i lase pe Denis Alibec (28 de ani) şi Constantin Budescu (30 de ani) să plece în iarnă, chiar dacă sunt cei mai importanţi fotbalişti ai formaţiei de lângă Dunare, care-l pot face campion.

Chimia dintre Alibec şi Budescu a făcut ca Astra să ajungă pe primul loc în clasamentul Ligii 1, cu opt victorii la rând, dar Bogdan Andone e gata să-i lase să plece pe cei doi, în cazul în care vor exista oferte avantajoase pentru club şi pentru jucători. Chiar dacă asta ar însemna că Astra slăbeşte foarte tare în lupta pentru campionat. Mai mult, Andone plusează şi spune că Budescu şi Alibec vor ajunge la naţională dacă-şi vor menţine forma bună până în martie, la meciul cu Islanda.

"Îmi doresc, cu toate că nu e cea mai bună soluţie pentru noi, ca ambii să facă pasul în iarnă la echipe din străinătate, pentru că merită. Cu siguranţă, dacă îşi vor menţine forma până la meciul cu Islanda, probabil că se va apela la serviciile lor", a fost declaraţia-surpriză făcută de Bogdan Andone la conferinţa de presă de după meciul Astra - U Craiova 1-0.

Budescu a marcat de şase ori şi a livrat şase pase de gol în acest sezon în Liga 1, în 12 meciuri, iar de la revenirea sa în România a reintrat în formă şi Alibec. Vârful de atac a înscris de şapte ori şi a livrat şase pase de gol, în 13 partide.

Afla mai multe despre: astraalibecbudescutransferuriandone 

viewscnt
Articole similare