Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alibec şi compania au dat nas în nas cu Laura Codruţa Kovesi: "E o vorbă în fotbal: a mers rău drumul, o să meargă bine jocul"

VIDEO | Alibec şi compania au dat nas în nas cu Laura Codruţa Kovesi: "E o vorbă în fotbal: a mers rău drumul, o să meargă bine jocul"

Fotbal intern

Comentarii

Delegaţia Astrei Giurgiu a plecat vineri la Cluj Napoca pentru meciul programat sâmbătă împotriva campioanei en titre CFR Cluj, în etapa a 24-a a Ligii 1. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport, de la 20:00.

Cei de la Astra au plecat cu întârziere spre Cluj, fiind nevoiţi să mai aştepte în aeroportul din Capitală, acolo unde s-a aflat în mod întâmplător şi ​fostul procuror-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"E vorba asta în fotbal, a mers rău drumul, merge bine jocul, dar nu întotdeauna se întâmplă aşa.

Noi plecăm cu gândul că ne punem în aplicare ce dorim şi ce am pregătit, că ăsta ne e statutul (n.r. - de outsideri), e altă treabă. Noi mergem să ne rezolvăm situaţia şi obiectivul propus de noi play-off.

Avem adversitate foarte mare, aţi văzut câte echipe s-au adunat în zona asta, aşa că trebuie să rămânem concentraţi.

CFR e o echipă de forţă, matură, care gestionează bine jocul, cred că nu greşesc când spun că jocul de la Craiova le-a aparţinut. Au gestionat bine terenul, dar nu întotdeauna cine joacă bine şi câştigă.

Ofensiv am arătat bine, avem multe meciuri cu goluri marcate, dar am suferit în ultima parte defensiv, sper să fi îmbunătăţit lucrurile acestea. Meciurile fără gol primit îţi dau încredere, forţă şi emulaţie în cadrul lotului", a declarat Costel Enache.

Afla mai multe despre: costel enache 

viewscnt
Articole similare