Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alibec trebuie să rămână tare! Bogdan Andone a dezvăluit ce discuţie a avut cu atacantul, după ce Becali l-a făcut praf şi după ce a ratat transferul în străinătate

VIDEO | Alibec trebuie să rămână tare! Bogdan Andone a dezvăluit ce discuţie a avut cu atacantul, după ce Becali l-a făcut praf şi după ce a ratat transferul în străinătate

Astra Giurgiu

Comentarii

Ioan Niculae, patronul Astrei, a refuzat o oferă pentru Denis Alibec (29 de ani). Bogdan Andone (44 de ani), antrenorul Astrei, a dezvăluit că Alibec a primit o ofertă avantajoasă pentru el, dar mai puţin avantajoasă pentru club, astfel că Niculae a refuzat să-i dea drumul. Vârful de atac n-a fost afectat ratarea transferului, dar nici de declaraţiile lui Gigi Becali, şi continuă la Astra sperând să prindă o mutare bună în vară.

Bogdan Andone spune că a avut o discuţie cu Alibec şi că acesta n-a părut prea afectat de vorbele lui Becali, care l-a făcut praf pe atacant în urmă cu câteva zile. Antrenorul Astrei l-a sfătuit pe acesta să rămână concentrat pentru că sigur va prinde un transfer în străinătate la vară, dacă va continua să marcheze la fel de multe goluri.

"Am vorbit cu Denis, nu cred că l-a afectat prea mult pentru că ştie reacţia patronului de la FCSB, au lucrat o perioadă acolo, am discutat puţin şi ieri la antrenament cu el. Important pentru el e să se concentreze pe această jumătate de sezon, să facă meciuri bune, să marcheze goluri, să fie apt pentru echipa naţională.  În funcţie de randamentul pe care îl va da va trebui în vară să îşi găsească echipă în străinătate pe bani buni şi o echipă de top.

A fost o ofertă bună pentru el, din ce am înţeles de la el, dar nu atât de consistentă pentru club, cum şi-ar fi dorit patronul nostru şi i-am spus. Important este să fie concentrat, să aibă continuitate în antrenamente", a spus Bogdan Andone.

Ofertă de la Legia Varşovia

”Este o ofertă scrisă pentru Alibec, într-adevăr, dar nu este de el. După părerea mea, pentru că ştiu ce i-au oferit polonezii, el merită măcar dublu. Chiar am vorbit cu el şi i-am zis că ar fi păcat să-şi întrerupă cea mai bună formă sportivă. Mai bine rămâne aici până la vară şi sunt sigur că o să se găsească ceva mult mai bun pentru el [...] Pe mine mă deranjează însă altceva. Polonezii l-au căutat direct pe el, iar el nu este în ultimele şase luni de contract. Am vorbit cu el (n.r. – Alibec) şi mi-a spus asta. I-am zis şi lui că nu e normal aşa ceva”, a declarat Ioan Niculae pentru ProSport.

Potrivit presei din Polonia, Legia ar vrea să ofere în jur de un milion de euro în schimbul lui Alibec. Însă Ioan Niculae şi-ar dori cel puţin două milioane de euro în schimbul său.

Afla mai multe despre: denis alibecofertabecaliastrabogdan andone 

viewscnt
Articole similare