Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alibec vrea la Jocurile Olimpice! Dialog spumos avut cu un coleg: "Ce cauţi, mă, acolo?"

VIDEO | Alibec vrea la Jocurile Olimpice! Dialog spumos avut cu un coleg: "Ce cauţi, mă, acolo?"

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec (28 de ani) a făcut un nou meci mare, în victoria echipei sale, 3-1, cu Academica Clinceni. După această partidă, atacantul şi-a exprima dorinţa de a reprezenta România la Jocurile Olimpice.

"Normal că mi-aş dori să merg acolo. Acum să vedem ce va hotărî şi el. Să fim sănătoşi, să continuăm tot în ritmul acesta şi cu siguranţă ne va chema", a spus Alibec despre posibilitatea ca el şi Budescu să joace pentru România la Tokyo, anul viitor. 

Alibec i-a oferit un assist spectaculos cu călcâiul lui Begue şi a marcat şi un gol cu Clinceni: "Nu a fost o joacă, noi dăm totul pe teren, jucăm serios. Dar aşa ne-a venit atunci, aşa a fost să fie". Prin această reuşită, Alibec a devenit cel mai bun marcator din Liga 1, cu nouă goluri, la egalitate cu Florinel Coman. Totodată, talentatul atacant are şi şase assist-uri. 

Fotbalistul a dezvăluit şi un dialog amuzant avut cu un coleg. În prima repriză, Alibec a şutat spre poartă, dar acesta a fost respins de pe traiectorie de Radunovic: "L-am întrebat, ce cauţi mă acolo? A văzut jucătorul de la Clinceni în poartă şi s-a gândit să se ducă să blocheze portarul. Asta este, important că am câştigat".

Afla mai multe despre: denis alibecastra 

viewscnt
Articole similare