Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alin Firfirică, primul antrenament pe stadion după două luni:”Mi-era foarte dor”

VIDEO | Alin Firfirică, primul antrenament pe stadion după două luni:”Mi-era foarte dor”galerie foto

Atletism

Comentarii

Alin Firfirică, unul dintre cei mai în formă atleţi ai momentului, visează la momentul în care va participa din nou la concursuri.

După lunga perioadă în care s-a pregătit în casă şi în faţa blocului la Rm. Vâlcea, Alin Firfirică, atletul care va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021 în  proba de aruncare a discului,  are motive de bucurie! Azi a ieşit pentru prima dată să se antreneze pe stadion.

Este foarte bine să fiu din nou aici, după doua luni de stat în bloc, în izolare, cu tot felul de exerciţii pe care le-am putut face, pe scara blocului sau în casă. Îmi era dor să arunc discul”, a declarat Alin Firfirică, campion naţional la proba de aruncare a discului.

Alin nu uită cât de încărcat a plecat din baza de la Snagov când a început Pandemia de Coronavirus. Şi-a adus acasă discuri care cântăresc 240 de kilograme!

A trebuit să îmi iau 240 de kilograme de discuri şi să le urc la etajul 4, împreună cu o bară. Mi-a fost foarte greu să mă antrenez acasă şi în faţa blocului, plus că având şi 116 kilograme , dintr-o dată să fac sărituri acolo, pe scările interioare ale blocului, na, nici vecinii nu sunt chiar...unii înţeleg, cei care mă cunosc sau ştiu ce fac, alţii nu sunt atât de paşnici să spun”, a completat acesta.

Sportivul crede că este urmărit de ghinion în ceea ce priveşte participarea lui la Jocurile Olimpice: „În 2016 m-am calificat, la 3 zile după perioada în care s-a închis perioada de calificare. În 2020 m-am calificat cu potenţial de medalie, dar iată-mă din nou acasă pentru că s-a amânat din cauza acestui virus

Atletul visează la momentul în care va merge din nou la concursuri şi speră ca acest lucru să se întâmple în curând!

Mi-e foarte dor, abia aştept să mă urc în primul avion şi să plec la competiţiile internationale”, a conchis Firfirică.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: atletism 

viewscnt
Articole similare