Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Alin Minteuan a dezvăluit de ce nu a venit Petrescu la interviuri după meci: ”Acolo mergem şi noi acum!”

VIDEO Alin Minteuan a dezvăluit de ce nu a venit Petrescu la interviuri după meci: ”Acolo mergem şi noi acum!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, ultima din acest an. Clujenii încheie anul pe primul loc în clasament.

Alin Minteuan, fost antrenor principal la CFR, actualmente secundul lui Dan Petrescu a vorbit la finalul partidei despre meci. El a explicat că deşi meciul a părut a fi unul uşor, campionii s-au temut de jocul cu FC Voluntari: ”Da, aşa a lăsat impresia, dar să ştiţi că toată săptămâna s-a pregătit meciul extraordinar de bine, am avut teamă de acest meci, pentru că a fost ultimul, o perioadă de vacanţă după şi în general lucrurile se cam complică în momentul în care se joacă acest ultim meci din campionat”

Comisia de Apel pentru acordarea licenţelor a anunţat sâmbătă că apelul clubului Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA a fost respins şi s-a menţinut hotărârea instanţei de fond de sancţionare a clubului cu interzicerea legitimării jucătorilor până la următoarea evaluare, la care se constată îndeplinirea cerinţei, pentru încălcarea articolului 59 privind pragul de rentabilitate. Minteuan a explicat: ”Avem un lot destul de valoros şi numeric, aşa că nu este nicio problemă.Este o problemă administrativă şi-i lăsăm pe cei din conducere să rezolve această problemă. Deocamdată nu se ştie nimic concret. Probabil sunt simple speculaţii deocamdată, mai e şi acea decizie, care va veni de la TAS, aşa că vom vedea ce va fi în continuare” a spus Minteuan.

El a dezvăluit şi motivul pentru care Petrescu nu a venit la interviurile de după meci: ”Nu ştiu, am înţeles că a trebuit să plece undeva mai repede şi acesta e motivul” a spus Minteuan iniţial care apoi a dezvăluit că tehnicianul CFR-ului pregăteşte deja o masă pentru elevii şi colaboratorii săi: ”Ba da, vom merge acum acolo”

Afla mai multe despre: alin minteuandan petrescucfr 

viewscnt
Articole similare