Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alin Minteuan, de neoprit la CFR Cluj: "Am făcut un joc defensiv perfect. Ar fi extraordinar să fim campioni"

VIDEO | Alin Minteuan, de neoprit la CFR Cluj: "Am făcut un joc defensiv perfect. Ar fi extraordinar să fim campioni"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul interimar al echipei CFR Cluj, Alin Minteuan, a ajuns duminică seară la trei victorii din tot atâtea meciuri pe banca formaţiei ardelene, după succesul obţinut pe teren propriu cu Sepsi, scor 1-0.

"Am făcut un joc perfect defensiv, am marcat când a trebuit. Am avut unele oportunităţi de a înscrie dar, din păcate, nu am reuşit să judecăm fazele cum ar fi trebuit şi a rămas 1-0. Bineînţeles, va fi grea, ca de fiecare dată. CFR are experienţă, pentru că este o echipă cu jucători care au jucat în Champions League, au o oarecare experienţă şi ştiu să joace la rezultat.

Ar fi extraordinar (n.r. - să câştige titlul în Liga 1), m-aş bucura enorm şi sper din tot sufletul să reuşim acest lucru. Jucătorii merită, pentru că fac un efort deosebit", a declarat Alin Minteuan, la Telekom Sport.

Formaţia CFR Cluj, liderul din clasamentul Ligii I, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a 26-a, ultima a sezonului regulat. Golul a fost marcat de Ţucudean, în minutul 15.

În celelalte două meciuri disputate cu Alin Minteuan în funcţia de antrenor, CFR Cluj a învins Poli Iaşi, în Liga 1, şi Sepsi, în semifinalele Cupei României, de fiecare dată cu scorul de 1-0.

Afla mai multe despre: minteuan 

viewscnt
Articole similare