Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alin Minteuan i-a ţinut locul lui Dan Petrescu: "FCSB e FCSB". Paşcanu nu trebuia să debuteze cu FCSB. Motivul pentru care a intrat

VIDEO | Alin Minteuan i-a ţinut locul lui Dan Petrescu: "FCSB e FCSB". Paşcanu nu trebuia să debuteze cu FCSB. Motivul pentru care a intrat

CFR Cluj

Comentarii

Alin Minteuan (42 de ani) este cel care stă pe banca celor de la CFR Cluj în absenţa lui Dan Petrescu, suspendat, dar şi cel care vine la flash interviuri după meci.

Secundul campioanei i-a lăudat pe cei de la FCSB după egalul fără goluri de pe Arena Naţională, dar a recunoscut superioritatea echipei sale: "Acum nu mai avem ce să facem şi ne gândim la partidele viitoare. Orice jucător de la CFR are valoare şi merită să joace aici, oricare din ei juca îşi făcea treaba la fel de mine. FCSB este FCSB, o echipă importantă a campionatului, momentan este pe o poziţie nemeritată, au arătat un fotbal destul de bun. FCSB se va bate şi anul acesta la campionat".

Minteuan a dezvăluit şi faptul că debutul lui Alex Paşcanu în tricoul lui CFR nu a fost programat: "Am fost forţaţi cu acea schimbare, planurile noastre erau altele. A venit acea accidentare a lui Costache, Paşcanu a intrat pe o poziţie nefirească"

FCSB - CFR 0-0. Pace în derby-ul consoanelor!

FCSB şi CFR Cluj au jucat extrem de precaut în derby-ul etapei a zecea, pe care l-au încheiat fără goluri. Campioana şi-a creat cele mai mari ocazii de a înscrie. În finalul primului act, Planic şi-a salvat echipa la torpila lui Hoban. Apoi, şutul din lovitură liberă trimis de Ciprian Deac a fost respins cu greu de Bălgrădean. Goalkeeperul roş-albaştrilor a intervenit salvator încă o dată în al doilea act, la un nou şut al lui Deac. Ocaziile vicecampioanei au venit în prelungiri. Coman a şutat peste poartă. La ultima fază, Cristea a trimis în transversală, iar FCSB - CFR s-a încheiat 0-0.

Afla mai multe despre: minteuancfr cluj 

viewscnt
Articole similare