Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alin Minteuan întrebat dacă îi era dor să stea pe bancă în calitate de principal la CFR. Ce a răspuns secundul lui Petrescu

VIDEO | Alin Minteuan întrebat dacă îi era dor să stea pe bancă în calitate de principal la CFR. Ce a răspuns secundul lui Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Itu ‘2, Hoban ’35, Costache ’36 şi Omrani ’51, ’67. În minutele 12 şi 28, de la oaspeţi au fost eliminaţi Rodriguez şi Simonovski. Pe final, din minutul 88, şi CFR Cluj a jucat în inferioritate numerică, Pereira neputând continua.

Dan Petrescu nu a stat pe banca echipei clujene, fiind suspendat. Întrebat dacă îi era dor să stea pe banca tehnică a formaţiei campioane, Minteuan a mărturisit: ”Nu neapărat, eram tot timpul pe bancă, mă mai ridicam şi altă dată, când Mister era acolo.Deci nu neapărat îmi era dor, că e multă tensiune acolo, tot timpul ridicat.  Acest scenariu nu ni l-am închipuit dinainte. Ştiam că vom întâlni o echipă a Voluntariului care îşi va propune ceva aici. Acum, că e un punct, că erau trei puncte, dar cu siguranţă îşi propuneau ceva.  Noi am reuşit să câştigăm jocul de o manieră destul de categorică” a declarat secundul lui Petrescu la final.

A vorbit Alin Minteuan în timpul meciului cu Dan Petrescu? ”Nu l-am văzut încă, nu ştiu dacă a intrat înăuntru. Nu ştiu după cât timp e voie să intre. Nu, n-am vorbit nici la telefon. 100% e mulţumit, pentru că a pregătit meciul foarte bine, s-a şi văzut, o atitudine foarte bună a jucătorilor, veneam după câteva insuccese şi băieţii au avut un comportament foarte bun astăzi” a mai declarat Minteuan.

Afla mai multe despre: alin minteuan 

viewscnt
Articole similare