Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alin Pânzaru a dezvăluit care era scopul celor de la UTA Arad. "Cupa era un obiectiv important pentru noi şi din păcate am dat cu piciorul"

VIDEO | Alin Pânzaru a dezvăluit care era scopul celor de la UTA Arad. "Cupa era un obiectiv important pentru noi şi din păcate am dat cu piciorul"

Cupa României

Comentarii

U Cluj a câştigat cu scor 2-1 în faţa celor de la UTA Arad, în Cupa României. După victoria clujenilor, cei doi antrenori au ieşit la declaraţii şi au vorbit despre meci.

Antrenorii echipelor au făcut declaraţii despre meci

La finalul partidei, Costel Enache, antrenorul celor de la U Cluj, i-a felicitat pe jucătorii săi şi este surprins de victoria echipei sale împotriva celor de la UTA Arad.

"E o surpriză pentru că UTA în acest moment este mai bine cotată decât noi. Condiţiile au fost destul de aspre pentru noi, vreme urâtă, terenuri grele şi mă bucur pentru băieţii mei că măcar răsplata asta o au acum. Cred că am arătat bine pentru primul joc şi în faţa unui adversar puternic.", a declarat Costel Enache.

Pentru UTA Arad a vorbit secundul Alin Pinzaru, care a menţionat faptul că victoria în acest meci era o prioritate, deoarece Cupa României era un obiectiv important.

"Am încept jocul foarte prost, o lentoare în tot ce a însemnat faze de construcţie, foarte mare neatenţie pe tot ce a însemnat prevenţie pe atacul adversarilor. Cred că am aşteptat cumva ca ei să se dea deoparte sau să ne ofere oportunitatea de a înscrie şi să jucăm la o singură poartă. Cupa era un obiectiv important pentru noi şi din păcate am dat cu piciorul.", a spus Alin Pânzaru.

U Cluj s-a calificat în sferturile Cupei României, după ce a învins-o pe UTA Arad cu 2-1.

Afla mai multe despre: costel enache alin panzaru 

viewscnt
Articole similare