Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Aliuţă nu îşi face probleme pentru deplasarea din Feroe: "Aşa se va decide meciul" Ce spune despre noul decar al naţionalei

VIDEO | Aliuţă nu îşi face probleme pentru deplasarea din Feroe: "Aşa se va decide meciul" Ce spune despre noul decar al naţionalei

Echipa națională

Comentarii

Fostul fotbalist al Stelei crede că scenariul din urmă cu şapte lunid e la Cluj se va repeta şi acum, iar selecţionata lui Contra îşi va sigura după primele 45 de minute cele trei puncte din meciul împotriva Insulelor Feroe.

România a învins de fiecare dată micuţa reprezentativă scandinavă care nu are niciun punct obţinut până acum în grupă. 
 
"Sincer, este presiunea punctelor şi nu avem voie să greşim, dar într-adevăr, jucăm cu o echipă sub nivelul nostru, nu ar trebui să avem problema rezultatului, deşi am avut probleme şi cu Malta. Eu cred că va fi un meci pe care-l vom câştiga din prima repriză. Avem jucători care pot face diferenţa, nu putem spune că Malta este la nivelul echipei naţionale a României, pentru că este diferenţă mare, este diferenţă, din punctl meu de vedere, cum este Spania - România" consideră Aliuţă. 
 
Toată lumea îşi mari speranţe în evoluţiile lui Ianis Hagi. Fotbalistul lui Genk are şapte selecţii la naţională, dar a fost titular până acum doar în dubla cu Malta din actualele calificări. 
 
"Ianis este un jucător care poate să arate mult mai bine în viitorul apropiat, are încredere în el, joacă la un club, care cu siguranţă va creşte, exact cum a fost şi Răzvan Marin. 
El are mentalitatea asta de profesionist, a avut de unde să înveţe şi cu siguranţă va ajunge sus. Şi mie mi-a plăcut numărul 10, dar mai puţin contează. Dacă ne aducem aminte, Zidane avea 5 şi a fost imens" a completat fostul fotbalist. 
 
 

Afla mai multe despre: româniaferoeianis hagimarian aliuţă 

viewscnt
Articole similare