Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | "Am acasă un profesor şi am antrenor un mare fotbalist". El e cel mai norocos fotbalist din Liga 1

VIDEO | "Am acasă un profesor şi am antrenor un mare fotbalist". El e cel mai norocos fotbalist din Liga 1

Liga 1

Comentarii

Dinamo a surprins în 2017, atunci când l-a transferat pe fiul celebrului Rivaldo, Rivaldinho. Atacantul brazilian a rezistat doar un sezon în Ştefan cel Mare, iar după o scurtă experienţă în Bulgaria, la Levski, a revenit în România, la Viitorul, acolo unde se simte excelent.

Rivaldinho a revenit cu o dublă după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon. Brazilianul a marcat în amicalul câştigat de Viitorul, scor 5-2, la Clinceni şi a vorbit despre starea sa de sănătate actuală. Cu patru goluri şi patru pase decisive în acest sezon de Liga 1, atacantul pare a fi în cea mai bună formă a lui de când a venit în România.

Nici nu e de mirare având în vedere că e antrenat de Gică Hagi şi sfătuit de fostul Balon de Aur, Rivaldo. 

"Bine după o lună grea pe care am avut-o, când m-am accidentat, un meci bun şi acum mai avem o săptămână până la meci.

Cum zic mereu, am un profesor acasă, care a fost un mare fotbalist şi am un fotbalist care e antrenorul meu. Şi nu ai cum să nu înveţi ceva când ai doi fotbalişti lângă tine", a declarat Rivaldinho după amicalul Viitorului cu Academica Clinceni. 

Rivaldinho se simte deja român. A ţinut cu tricolorii în partida cu Suedia, dar degeaba. 

"M-am uitat, am ţinut cu România dar din păcate nu a bătut. Trebuie să facă un meci bun cu Spania şi vedem mai departe ce o să fie", a spus atacantul brazilian. 

viewscnt
Articole similare