Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Am aflat reacţia lui Dan Petrescu de la pauză, dar să vedeţi ce le-a spus jucătorilor înainte de meci: "Putea să ni se întâmple şi nouă"

VIDEO | Am aflat reacţia lui Dan Petrescu de la pauză, dar să vedeţi ce le-a spus jucătorilor înainte de meci: "Putea să ni se întâmple şi nouă"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul CFRului a făcut o criză de nervi la sfârşitul primelor 45 de minute, iar acum vine şi explicaţia pentru momentul tensionat din cabină.

Tehnicianul campioanei şi-a avertizat fotbaliştii încă înaintea startului jocului. 
 
"Le-am spus jucătorilor că a pierdut campioana Spaniei, a pierdut campioana Germaniei, a pierdut campioana Franţei, iar campioana Angliei în minutul 90 şi 94 a dat gol cu cine au jucat ei, au bătut 2-1 în deplasare. Iar Manchester City, care i-a rupt în două pe Southampton în Cupă, vreo 9-0, azi de-abia au întors cu 2-1. Şi asta mi-era cel mai mult frică, să nu pierdem şi noi astăzi. Toate campioanele au pierdut, mă gândeam că pierdem şi noi" a fost comentariul lui Petrescu. 
 
În pledoaria sa, Petrescu face totuşi două confuzii. Se referă la Liverpool atunci când vorbeşte despre campioana Angliei şi îşi imaginează că City este echipa care a învins-o cu 9-0 pe Southampton înaintea duelului de sâmbătă de pe Etihad. De fapt, Leicester este cea care a reuşit un astfel de succes în faţa sfinţilor meciul având loc în runda precedentă din Premier League. 
 
Sâmbătă Bayern a fost învinsă în Bundesliga de Eintracht cu 5-1, PSG a fost bătută vineri seară de codaşa Dijon cu 2-1, Barcelona a cedat în faţa lui Levante, scor 3-1, în timp ce Manchester City a tremurat pentru victorie în faţa lui Southampton, cetăţenii revenind după ce au fost conduşi pe tabelă. 
 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescureacţie,  

viewscnt
Articole similare