Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Am ajuns rău dacă naţională stă în Stanciu!". Mesajul tranşant al lui Gică Popescu după transferul mijlocaşului în Arabia Saudită

VIDEO | "Am ajuns rău dacă naţională stă în Stanciu!". Mesajul tranşant al lui Gică Popescu după transferul mijlocaşului în Arabia Saudită
Comentarii

Nicolae Stanciu a plecat de la Sparta Praga şi a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu Al Ahli. Mijlocaşul de 25 de ani va avea un contract de trei milioane de dolari pe sezon în Arabia Saudită.

"M-au surprins reacţiile negative după transferul lui Stanciu. Mie mi se pare o decizie normală. La un asemenea salariu, nu ştiu cine ar fi rezistat dintre cei care îl critică să nu facă acest pas. Până la urmă, noi jucătorii de fotbal sau viaţa jucătorilor de fotbal este foarte scurtă, până la 35 de ani, 36-37, şi trebuie să ne asigurăm restul vieţii în această scurtă poerioadă. Mi se pare nedrept să îl criticăm pe Stanciu fiindcă a ales să plece la acest salariu.

(n.r. cel care a criticat a fost preşedintele FRF) Nu a jucat fotbal preşedintele Federaţiei şi de aia e greu să se pună în pielea lui. Eu, care am jucat fotbal, cred că pentru el este o decizie bună din punct de vedere financiar. Că l-am fi vrut la Bayern Munchen, la Barcelona, ok, dar iată că nu putem să avem încă jucători români la acest nivel. Se pare că trebuie să mai aşteptăm, dar el a ales pentru binele familiei lui.

(n.r. întrebat dacă are de suferit naţionala în urma transferului) Păi, dacă echipa naţională stă în Stanciu, înseamnă că am ajuns rău de tot. Nu că Stanciu nu ar fi un jucător valoros, dar nu a stat nici în Hagi, nici în Gică Popescu, nici în Lăcătuş, nici în Balaci, nici în Dobrin" , a declarat Gică Popescu.

Afla mai multe despre: gica popescusparta prganicolae stanciusparta praga 

viewscnt
Articole similare