Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Am auzit că sunt Ferguson". Performanţa istorică pe care Victor Piţurcă o promite la Craiova

VIDEO | "Am auzit că sunt Ferguson". Performanţa istorică pe care Victor Piţurcă o promite la Craiova
Comentarii

28 de ani au trecut de la ultimul titlu de campioană ajuns în Bănie. Suporterii olteni şi-au cam pierdut răbdarea, dar aceştia pot sta liniştiţi odată cu sosirea lui Victor Piţurcă. La prima conferinţă de presă susţinută în calitate de manager al Universităţii Craiova, fostul selecţioner a promis nu doar campionatul, ci şi calificarea în grupele Champions League.

Sezonul 1990-1991 a fost ultimul în care Universitatea Craiova s-a încununat cu titlu de campioană a României. De atunci şi până în prezent, oltenii nu au reuşit performanţe prea mari. Cupa României, câştigată în 1993 şi în 2018, este singurul trofeu care a mai ajuns în vitrina clubului din Bănie.

Mai mult, oltenii nu au jucat niciodată în grupele unei competiţii europene. 

"Îmi doresc foarte mult să câştig campionatul cu Universitatea. Şi oamenii aşteaptă acest lucru de la mine. Şi eu sper să reuşesc. Nu este un gând aşa imposibil de realizat, părerea mea că Universitatea Craiova, în momentul ăsta, este un club foarte bine aranjat în fotbalul românesc, poate cel mai solid club.

Deci gândul meu acesta este, de a câştiga campionatul şi de a accede în grupele Ligii Campionilor. Poate în primul an nu este posibil, cu toate că eu cred în acest lucru, dar cred că în grupele Europa League putem să venim. 

Se scrie tot timpul că sunt Ferguson, sau cu cine mai sunt eu comparat. Nu sunt Ferguson, sunt Victor Piţurcă. Mă voi ocupa de partea fotbalistică, atât, nimic mai mult. Sigur, tot ce înseamnă partea fotbalistică, veniri, plecări, şamd", a declarat Victor Piţurcă într-o conferinţă de presă. 

Afla mai multe despre: u craiovapiturcaliga 1champions league 

viewscnt
Articole similare