Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Am avut curaj!" Dezvăluirile antrenorului care l-a promovat pe Budescu în fotbalul mare: "Îmi spunea să nu îl chem, că e prea mic"

VIDEO | "Am avut curaj!" Dezvăluirile antrenorului care l-a promovat pe Budescu în fotbalul mare: "Îmi spunea să nu îl chem, că e prea mic"

Stranieri

Comentarii

Constantin Budescu a fost desemnat cel mai bun fotbalist român în două rânduri şi de asemenea a câştigat titlul de campion cu Astra Giurgiu, iar în sezonul trecut au fost la un pas de un nou campionat, cu FCSB. Totuşi, "Budi" a pornit de jos, din Liga a 2-a, iar debutul său putea avea loc mult mai târziu dacă nu exista un antrenor care să aibă tupeul de a îl promova la prima echipă.

În 2007, Budescu juca la grupele de copii şi juniori de la Petrolul Ploieşti, iar Valeriu Răchită a fost cel care i-a văzut talentul şi l-a promovat la prima echipă, astfel "Budi" a debutat ca fotbalist profesionist în Liga a 2-a, iar în scurt timp s-a impus titular la formaţia ploieşteană. 

"Pe Budescu l-am găsit la centrul de copii şi juniori, la grupa Under-16. Eu eram antrenor la echipa mare. Şi nu îl chema nimeni la echipa mare că era prea mic. Şi l-am chemat eu, am avut curaj. Avea 16 ani. Şi şeful centrului de copii şi juniori îmi spunea să nu îl chem, că e prea mic", şi-a adus aminte noul antrenor de la ACS Poli Timişoara. 

După debutul la Petrolul, Budescu a intrat în atenţia mai multor echipe din primul eşalon şi în cele din urmă a ajuns la Astra Giurgiu. Acum joacă la echipa lui Şumudică, Al Shabab, şi câştigă sume importante de bani. 

 

Afla mai multe despre: budescupetrolulrachita 

viewscnt
Articole similare