Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Am bătut slab penalty-ul, dar am avut noroc!". Alexandru Cicâldău a reacţionat după Dinamo - Craiova 0-1: ce a spus despre naţională şi laudele din partea lui Hagi

VIDEO | "Am bătut slab penalty-ul, dar am avut noroc!". Alexandru Cicâldău a reacţionat după Dinamo - Craiova 0-1: ce a spus despre naţională şi laudele din partea lui Hagi
Comentarii

Alexandru Cicâldău (23 de ani) a adus victoria Craiovei în derby-ul cu Dinamo, cu un gol marcat din penalty în finalul primei reprize, şi la finalul jocului a vorbit despre succesul oltenilor, care au ajuns la a şaptea victorie la rând în Liga 1, dar şi despre alte subiecte.

Cicâldău a spus că victoria în stil italian e bine venită, deoarece Craiova şi-a atins scopul de a lua cele trei puncte. Decarul din Bănie a vorbit şi despre penalty-ul controversat pe care l-a transformat, cu puţine emoţii. "Ne-am urmărit scopul de a lua cele 3 puncte, am reuşit să deschidem scorul şi după am încercat să ne apărăm punctele. (n.r. - Despre penalty) Mă bucur că a intrat mingea în poartă, am bătut slab penalty-ul, dar e bine că am avut noroc.  

Ne lipsesc foarte mult (n.r. - Koljic şi Mihăilă), erau doi jucători foarte buni şi esenţiali pentru echipă, dar vedeţi ca echipa... Reuşim de fiecare dată lucruri frumoase îmrepună. Eliminarea din Europa a fost o greşeală din care am învăţat foarte multe, iar pierderea campionatului în ultima etapă ne-a ambiţionat foarte mult.  

Încerc să fiu din ce în ce mai bine, am acea problemă, am avut o vacanţă foarte scurtă, e al doilea an la rând când păţesc aşa şi încerc de la meci la meci să fiu mai bine fizic"
, a spus Alexandru Cicâldău, la Telekom Sport, după meci.

Fotbalistul a vorbit şi despre rezultatele de la echipa naţională, dar şi despre laudele "Nu am urmărit comentariile negative, bineîneţeles că sunt şi că trebuie să le acceptăm, trebuie să ne facem autocritica şi să o scoatem la capăt. Îi mulţumesc foarte mult pe această cale, dacă dânsul mă consideră aşa, mă bucur foarte mult", a spus Cicâldău.

Dinamo - U Craiova 0-1, în Liga 1

Dinamo a suferit o nouă înfrângere în Liga I. Universitatea Craiova a câştigat derby-ul de pe Naţional Arena. Cele două echipe s-au închis foarte bine în prima repriză. Fazele de poartă au venit târziu, dar oltenii au ştiut să profite. Marius Constantin a fost faultat în careu, iar Feşnic a dictat penalty. Cicâldău a transformat cu emoţii, după ce debutantul Rene a ghicit colţul.

Borja Valle a ratat o bună şansă de a egala în repriza secundă. Nici Nemec nu a reuşit să marcheze, dintr-o poziţie foarte bună.  Roş-albii au mai avut o şansă de a egala în prelungiri, dar Pigliacelli a intervenit iar. Puljic şi Fabbrini au ratat la aceeaşi fază.

La Dinamo a debutat şi cel mai important transfer, Aleix Garcia, dar nu s-a remarcat în faţa oltenilor. Universitatea Craiova a câştigat cu 1 la 0 şi a obţinut a şaptea victorie din tot atâtea etape. Dinamoviştii sunt la al treilea eşec consecutiv.

Afla mai multe despre: alexandru cicaldauliga 1u craiova 

viewscnt
Articole similare