Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | „Am dat în mintea copiilor!” Ilie Năstase a făcut spectacol într-un parc pentru copii

VIDEO | „Am dat în mintea copiilor!” Ilie Năstase a făcut spectacol într-un parc pentru copii

Alte sporturi

Comentarii

Fundaţia Nadia Comăneci a organizat, astăzi, evenimentul Nadia Sports Experience, care îşi propune să introducă copiii în anumite discipline sportive. La prima ediţie copiii au putut să ia contact cu gimnastica.

Ion Ţiriac şi Ilie Năstase au fost invitaţii Nadie Comăneci. 

”Am dat în mintea copiilor. Eu cam dau de multe ori pe zi aşa că nu e problemă. E frumos că Nadia şi-a luat din timpul ei şi a venit din America să facă asta şi ar trebui să se întâmple cam în fiecare zi”, a spus Ilie Năstase la finalul evenimentului.

”E pentru prima dată când Fundaţia Nadia Comăneci s-a gândit să facă acest eveniment Nadia Sports Experience pe care îl fac de cel puţin 12 ani în Oklahoma City. M-am gândit că e un moment extraordinar că aceşti copii să fie introduşi către anumite discipline sportive. 

Deocamdată am ales gimnastica. E una din discipline şi am creat acest paşaport pentru copii ca să treacă prin fiecare disciplină şi în momentul în care fac cel puţin 5. Noi nu am spus, nu 10, dar 5, da? Atunci la sfârşit vor primi câte un T-shirt şi sper să înţeleagă bucuria practicării sportului”, a spus Nadia Comăneci.

Afla mai multe despre: ilie nastasenadia comaneci 

viewscnt
Articole similare