Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”Am făcut un meci modest!” Viorel Moldovan, supărat după eşecul cu Hermannstadt :”Am suferit la nivel de calitate”

VIDEO ”Am făcut un meci modest!” Viorel Moldovan, supărat după eşecul cu Hermannstadt :”Am suferit la nivel de calitate”

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, în prima etapă a play-out-ului Ligii I. Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat în minutul 72. Unicul gol al meciului a fost marcat de Debeljuh, în minutul 4

”Am făcut un meci modest, sub aşteptările mele. Asta e realitatea, e o victorie meritată pentru Hermannstadt. Am acuzat şocul golului primit destul de rapid” a spus Viorel Moldovan după meci.

”După aceea ne-am destabilizat destul de mult şi acest lucru s-a văzut în evoluţia jucătorilor mei.  Asta este, ne ducem crucea mai departe, o cruce grea. Trebuie să câştigăm cu Sepsi.  Am suferit la nivel de calitate şi nu am reuşit să ţinem de minge, să construim, să punem probleme mai multe în ofensivă, să ducem mingea în faţă. Avem fluctuaţiile noastre de exprimare, când reuşim jocuri foarte bune, când sunt şocat şi eu vizavi de exprimarea jucătorilor. E greu, nu e uşor” a mai declarat tehnicianul Chindiei după meci. 

 

Afla mai multe despre: viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare