Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO "Am înţeles că nu se simte bine". Dan Petrescu, de nevăzut după FC Botoşani - CFR Cluj 2-1! Explicaţia lui Alin Minteuan

VIDEO "Am înţeles că nu se simte bine". Dan Petrescu, de nevăzut după FC Botoşani - CFR Cluj 2-1! Explicaţia lui Alin Minteuan

Superliga

Comentarii

Secundul lui CFR Cluj, Alin Minteuan, a declarat că Dan Petrescu "nu se simte bine", acesta din urmă lipsind din faţa reporterilor, la finalul înfrângerii sufeite de CFR Cluj, scor 2-1, în faţa lui FC Botoşani.

FC Botoşani - CFR Cluj 2-1

După ce Minteuan a oferit o primă reacţie în privinţa fricii pe care fotbaliştii lui CFR Cluj au căpătat-o în privinţa meciului din Moldova, acelaşi secund a vorbit şi despre arbitraj: "Acum, golurile nu le-au dat arbitrii, asta e clar. Golurile le-am primit noi, pe nişte greşeli personale şi nu cred că arbitrul a marcat. De fapt, clar că nu a marcat el golurile şi cu siguranţă nu ne-a scos mingea din poartă. Au fost câteva lucruri care ne-au displăcut aşa pe toată durata jocului, dar nu putem să ne plângem de arbitraj", a susţinut Alin Minteuan în cadrul conferinţei de presă de după meci.

"Bursucul" nu a mai fost de găsit după înfrângerea din Moldova, după ce timp de o săptămână a cerut insistent ca partida să fie amânată, pentru ca CFR Cluj să aibă mai mult timp de pregătire a meciului decisiv din Europa League, cu Celtic.

Întrebat care este motivul pentru care "Bursucul" a refuzat să ofere câteva reacţii în faţa reporterilor, Minteuan a replicat: "Nu ştiu, am înţeles că nu se simte bine", a declarat Alin Minteuan. 

Afla mai multe despre: alin minteuandan petrescufc botosani cfr cluj 

viewscnt
Articole similare