Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Am nişte băieţi şmecheri". Declaraţia savuroasă a lui Andone după victoria de la Botoşani

VIDEO | "Am nişte băieţi şmecheri". Declaraţia savuroasă a lui Andone după victoria de la Botoşani

Astra Giurgiu

Comentarii

Bogdan Andone debordează de fericire după victoria Astrei de la Botoşani. Cu succesul din Moldova, giurgiuvenii au făcut 22 de puncte şi au revenit pe loc de play-off.

Bogdan Andone îşi continuă parcursul bun pe banca Astrei. Fostul antrenor de la FCSB a obţinut două victorii din tot atâtea meciuri de când a fost instalat ca principal la Giurgiu.

"Am nişte băieţi care într-adevăr sunt şmecheri şi din punct de vedere al efortului. Au făcut un efort extraordinar în cele două meciuri, două deplasări extrem de grele, Sepsi şi Botoşani, care dacă ne uităm în turul campionatului, Sepsi pierduse un singur meci, iar Botoşani două meciuri în tot turul campionatului.

Sepsi care acasă primise doar 3 goluri, iar noi am reuşit să marcăm 3 într-un singur meci.  La fel, la Botoşani e un teren pe care se câştigă foarte, foarte greu. 

(Budescu şi Alibec)

Merită să facă parte din lotul echipei naţionale, sunt doi jucători care pot face diferenţa în orice moment al meciului şi care ne-ar ajuta cu siguranţă.

Este o plăcere să-i priveşti şi la antrenamente, cu toate momentele lor sau scăpările lor în unele momente sau aşa, dar se simt extraordinar, formează un cuplu, mi-aduc aminte poate de Italia, la un moment dat, când jucau Baggio, Viali, Mancini sau Gullit - van Basten, care se simt cu ochii închişi, e o plăcere să-i priveşti. 

(Budescu v-a comparat cu Şumudică.)
E greu, Şumi e foarte, foarte bun. Are şarmul lui, e cu totul şi cu totul special. Mă bucur de aprecierile lui Budi, mă bucur că am o relaţie foarte bună cu băieţii şi chiar când trecem prin momente mai delicate, cu deplasări sau drumuri sau terenuri de antrenament, nu avem poate cele mai bune condiţii, dar mă bucur că ei înţeleg aceste lucruri, se capacitează şi merită tot respectul şi toate aprecierile.

La Astra e ca la Astra, cum a fost tot timpul. Cum a fost şi în perioada în care am luat campionatul, cum a fost şi în perioada următoare. Asta este, important e să trecem peste momentele mai delicate, cu zâmbete şi cu voie bună. Cum am mai spus-o, poate uneori e binevenit şi un grătar, care ar destinde atmosfera mai încărcată, e important momentul să-l alegi. Din partea mea şi a staff-ului meu astăzi a fost bonus ziua de mine liberă. 

Le-am promis, atât pot eu să fac, dacă aş fi avut bani, să fiu milionar, le-aş fi dat o primă, aşa le-am dat o zi liberă. 

(Obiectiv Cupa României.)
Cu siguranţă ne vom dori să ne calificăm"
, a declarat Bogdan Andone la finalul meciului FC Botoşani - Astra.

Afla mai multe despre: astraliga 1bogdan andonesmecheri 

viewscnt
Articole similare