Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Am suferit mult, două zile cu greu am putut să dorm". Mărturisirea făcută de Daniel Pancu, după ce s-a calificat în "16-imile" Cupei României

VIDEO | "Am suferit mult, două zile cu greu am putut să dorm". Mărturisirea făcută de Daniel Pancu, după ce s-a calificat în "16-imile" Cupei României

Rapid

Comentarii

Antrenorul echipei Rapid, Daniel Pancu, a mărturisit că înfrângerea suferită de giuleşteni în etapa precedentă din Liga 2, 1-2 cu Viitorul Pandurii, l-a afectat foarte tare.

"A fost grea (n.r. - săptămâna), pentru că a fost o înfrângere care pe mine m-a dus în spate cu un an. Nu prea am înţeles nimic din jocul cu Pandurii. Şi mult ghinion, într-adevăr, dar jucând prost am ratat multe ocazii.

Am suferit mult, două zile cu greu am putut să dorm. Campionatul e lung, multe puncte puse în joc... Uşor, uşor vom arăta mult mai bine din punct de vedere al calităţii jocului", a declarat Daniel Pancu.

Fostul internaţional a precizat că nu îşi simte postul pus în pericol. "Nu mă tem de absolut nimic, de absolut nimic. Ştiu ce muncă fac aici, ştiu ce muncă depun zi de zi. Eu trăiesc în iarbă, nu trăiesc pe Facebook. Eu sunt pus aici să iau nişte decizii, să antrenez nişte jucători şi să fac performanţă".

Rapid, victorie la scor în Cupa României

Rapid îşi continuă cursa în Cupa României. S-a calificat în 16-imi după o victorie clară în faţa Dunării Călăraşi. Sefer, Mallo şi Creţu au marcat pentru succesul cu 3-0 al giuleştenilor, care se pregătesc acum de duelurile cu echipele din Liga I.

"Iarăşi facem cadouri. Cadouri care în campionat ne-au costat. Astăzi am întâlnit o echipă mai bună. Ne-au pus mai multe probleme, dar a fost Drăghia într-o formă deosebită. Ne-am creat şi noi multe ocazii de gol, a fost un joc deschis.

Era important pentru moral, e o victorie importantă. Sunt multe lucruri bune, în special pe faza de atac, jucătorii tineri care uşor uşor se călesc şi ei, se obişnuiesc cu clubul, cu pretenţiile, sunt convins că pe viitor vom fi şi mai bine.

Ăsta e scopul până la urmă, să jucăm cu echipe de liga I, să ne vedem exact nivelul la care ne aflăm", a adăugat Daniel Pancu.

Cât despre meciul cu FC Argeş, din etapa viitoare: "Un derby de tradiţie, probabil va fi foarte frumos în tribună. Întâlnim o echipă bună, sper ca victoria asta de moral să ne dea încredere . Oricum vom trata meciul ca pe un derby şi mergem să câştigăm punctele pierdute cu Pandurii".

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: pancu 

viewscnt
Articole similare