Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Am văzut că e pe lista unui club important!" Ambrosie, reacţie despre posibila plecare a lui Stoican de la Iaşi

VIDEO | "Am văzut că e pe lista unui club important!" Ambrosie, reacţie despre posibila plecare a lui Stoican de la Iaşi

Superliga

Comentarii

Adrian Ambrozie spune că Flavius Stoican va continua la Iaşi şi spune că posibilul interes al Craiovei pentru tehnicianul moldovenilor îl onorează.

Ambrosie anunţă că Stoican e oricum legat prin contract de Iaşi şi rezilierea ar presupune plata unei sume consistente. În plus, tehnicianul ar intenţiona să-şi cumpere un teren în Iaşi pentru a-şi ridica o casă.

"Am discutat cu el, am văzut că este dat pe lista unui club important din România, ne onorează acest lucru, asta înseamnă că este un antrenor foarte bun.
(V-au sunat cei de la Craiova?) Nu ne-au sunat, nu uitaţi, are o clauză importantă de reziliere. Noi suntem în continuare bucuroşi că Flavius vrea să rămână la Iaşi, chiar vrea să îşi cumpere un teren, să îşi facă casă, îl face moldovean, un oltean moldovean"
, a declarat Ambrosie pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: stoicanambrosieiasi 

viewscnt
Articole similare