Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Am văzut multe comentarii la adresa mea!". Edi Iordănescu a explicat de ce a acceptat să preia din nou CFR Cluj după episodul din 2018. Ce a spus despre victoria cu Poli Iaşi

VIDEO | "Am văzut multe comentarii la adresa mea!". Edi Iordănescu a explicat de ce a acceptat să preia din nou CFR Cluj după episodul din 2018. Ce a spus despre victoria cu Poli Iaşi

CFR Cluj

Comentarii

Edi Iordănescu (42 de ani), noul antrenor al CFR-ului, a reacţionat la finalul meciului Poli Iaşi - CFR Cluj 0-2, redebutul său pe banca ardelenilor.

Iordănescu junior a început mandatul la CFR Cluj cu o victorie la Iaşi şi şi-a felicitat jucătorii pentru succesul obţinut, creditându-i cu toate meritele. Revenit în Gruia după aventura încheiată abrupt în 2018, Edi Iordănescu a explicat de ce a acceptat să preia CFR Cluj din nou, deşi prima sa aventură pe "Dr. Constantin Rădulescu" s-a sfârşit prin a fi dat afară după doar trei meciuri.

"Eu zic că este o victorie de necontestat, echipa a făcut un joc bun spre foarte bun, pentru asta îi felicit, e victoria lor, e munca şi munca lui Dan la mijloc, chiar dacă am încercat o abordare puţin mai diferită, am încercat mai multă iniţiativă şi mai multă construcţie.  Am încercat prin posesie să punem stăpânire pe joc, totuşi am avut o zi jumătate şi eu n-am făcut apel decât la personalitatea jucătorilor, la orgoliul lor.  Am încercat măcar teoretic să punem la punct anumite aspecte, ambele momente de joc defensiv/ ofensiv, tranziţia, dar în mod special pe tot ce înseamnă atacul poziţional.  

Au fost două reprize puţin diferite, o primă repriză mai bună calitativ cu mai multă circulaţie a mingii, ocazii create, în repriza a doua am avut anumite momente de conservare, dar cred că jocul a fost controlat în totalitate. Şi când am avut mingea, şi când n-am avut mingea, echipa a răspuns foarte bine.  

Eu mă uit mai rar pe clasament pentru că ştiu situaţia, campionatul e lung, momentul e foarte greu, subliniez ce am zis, 5 meciuri în 18 zile e extrem de greu.  Am văzut că au fost multe comentarii la adresa mea, de ce am acceptat în acest moment, am acceptat pentru că e campioana României, pentru că sunt jucători valoroşi şi chiar dacă aveam posibilitatea de a discuta preluarea echipei din ianuarie, ceea ce mulţi antrenori şi-ar fi dorit şi e normal să aibă pauza competiţională, am vrut să fiu lângă jucători într-un moment greu şi să-mi asum această perioadă extrem de grea cu jocuri.  

Vin după un antrenor care a făcut o muncă foarte bună, dar a creat şi automatisme, impulsuri, lucruri care apar în timp, e un proces, sunt nişte etape, nu pot să schimb aceste lucruri chiar dacă am o filozofie puţin diferită, în fotbal nu e reţetă, s-a câştigat foarte bine cu reţeta lui Dan, se poate câştiga şi cu reţeta pe care noi o vom încerca. Sunt lucruri pe care le vom lua pas cu pas. Timpul e foarte scurt, e foarte greu ca echipa să asimileze în acest moment, e şi încărcătura emoţională, şi supărarea ultimelor evenimente, toate se adună.  

O să vedeţi un CFR care încearcă să schimbe din mers anumite lucruri, dar într-o manieră echilibrată şi nu drastică.  07:10 Mai ales că toate meciurile sunt decisive, capitale şi nu ne permitem experimente"
, a spus Edi Iordănescu, la Telekom Sport.

Poli Iaşi - CFR Cluj 0-2, în Liga 1

CFR Cluj, antrenată de vineri de Edward Iordănescu, a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Deac, în minutele 14 şi 78, al doilea gol fiind din penalty.

Poli Iaşi: Bosz - Onea, Mihalache, Angiulli (Buşu ’32), Baxevanos, Cabral (Cristea ’32) – Breeveld (Zajmovic ’61), Passaglia, Iridondo, Stan (Popadiuc ‘3, Mensah ’46)), Calcan.

CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Ciobotariu, Burcă (Vinicius ’46), Camora – Deac (Aurelio ’81), Djokovic, Soares (Hoban ’66) - Chipciu, Rondon (Debeljuh ’66), Costache (Păun ’76).

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare