Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ambiţia lui Puşcaş: "Asta vreau în iunie" Cum i s-a părut sistemul cu două vârfuri

VIDEO | Ambiţia lui Puşcaş: "Asta vreau în iunie" Cum i s-a părut sistemul cu două vârfuri

Echipa națională

Comentarii

George Puşcaş a reuşit al doilea gol pentru naţionala României în meciul cu Feroe, după ce marcase şi în jocul împotriva Lituaniei din UEFA Nations League.

Fotbalistul lui Palermo îşi doreşte să aibă parte de o lună iunie de vis cu prezenţe atât la naţionala mare cât şi la tineretul lui Rădoi pentru CE din Italia. 

"Sunt foarte fericit. Mereu când înscriu pentru tricolori e o mândrie enormă. Sunt mai mult fericit pentru cele trei puncte, aveam nevoie după primul eşec din calificări.  Pot să zic că mă bucur mult, sper să înscriu şi în meciurile următoare şi să ajut echipa în aceste calificări, să luăm mereu trei puncte. În vară sper să joc şi în preliminarii şi la Euro U21. O să merg prima dată la naţionala mare, dacă e să mă convoace Mister, şi după o să mă întorc la Euro, ca să facem o figură frumoasă" spune fotbalistul care va împlini 23 de ani pe 8 aprilie. 

Puşcaş şi Keşeru au marcat împreună în meciul cu Feroe. Cei doi au reuşit 3 dintre cele 4 goluri ale tricolorilor. 
 
"M-am simţit bine cu Claudiu în teren, a fost un joc bun. Întrebaţi-l pe Mister cu tactica, cum ar fi mai bine, dar din punctul meu de vedere m-am simţit ok. E o plăcere să joc cu el, că suntem amândoi din Oradea şi e o mândrie să jucăm în faţa Ardealului, în faţa suporterilor noştri. Şi mai ales când joacă România, mă simt foarte bine" a mai declarat atacantul. 
 

Afla mai multe despre: puşcaşkeşerunaţionalătineret 

viewscnt
Articole similare