Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Amendă uriaşă înainte de meciul patru al finalei NBA. Un american obligat să plătească o avere pentru că a bruscat un jucător

VIDEO | Amendă uriaşă înainte de meciul patru al finalei NBA. Un american obligat să plătească o avere pentru că a bruscat un jucător

NBA

Comentarii

Mark Stevens, unul dintre acţionarii celor de la Golden State Warriors, a primit o amendă de 500.000 de dolari şi interdicţie timp de un an de a mai asista la meciurille de baschet din NBA. Sancţiunea a venit după ce Stevens l-a bruscat pe Kyle Lowry (Toronto Raptors) în meciul trei al finalei NBA.

Incidentul s-a petrecut în meciul trei al finalei dintre Torornto şi Golden State, după ce Kyle Lowry a încercat, cu disperare, să recupereze o minge. A căzut peste fani, iar Mark Stevens l-a bruscat pe baschetbalist. Agresiunea a fost raportată imediat de jucătorul celor de la Torornto, iar agresorul a fost evacuat din sală. Suprriza cea mare a fost când i-a fost dezvăluită identitatea. Este vorba deste Mark Stevens, un american de 59 de ani, acţionar la Golden State Warriors şi care are o avere de 2,3 miliarde de dolari (conform Forbes). 

Pe lângă interdicţia de a mai asista la partidele din NBA timp de un an, miliardarul nu are voie să participe nici la antrenamente sau alte activităţi organizate de Liga Nord Americană de Baschet. 

Golden State - Toronto Raptors, ora 04:00, Telekom Sport 1

Meciul patru al finalei va fi în această noapte. Scorul este 2-1 pentru Toronto. Partida din această seară se va juca pe terenul lui Warriors.

Afla mai multe despre: nbastevenslawrytorontodolari 

viewscnt
Articole similare