Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ameninţări de la Giurgiu pentru liderul CFR: "Noi vrem să producem acea surpriză" Ce aşteptări are Costel Enache de la meciul împotriva clujenilor

VIDEO | Ameninţări de la Giurgiu pentru liderul CFR: "Noi vrem să producem acea surpriză" Ce aşteptări are Costel Enache de la meciul împotriva clujenilor

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra o va întâlni pe CFR Cluj, luni, la mai puţin de două săptămâni de la ultima întâlnire directă dintre cele două echipe.

După ce Astra a scos-o din Cupa României pe CFR, acum giurgiuvenii vor să încurce şi calculele la titlu ale campionilor. 
 
"Mai pot apărea surprize şi eu sper să fim noi cei care producem acea surpriză şi să ducem lupta cât mai mult. E bine pentru competiţie şi pentru cei angrenaţi în fotbal. CFR este o echipă matură, foarte bine organizată defensiv, care gestionează foarte bine jocul şi este aproape imposibil să revii în joc dacă au marcat. De aceea trebuie să fim atenţi şi să găsim o strategie prin care să evităm primirea golului" a spus Costel Enache despre partida contra ardelenilor. 
 
Declaraţiile lui Dan Petrescu nu au fost percepute drept războinice de Costel Enache. Antrenorul CFR-ului spusese că echipa sa va avea un meci infernal cu Astra în timp ce partida alb-negrilor cu FCSB va fi una de vacanţă.
 
"Eu sunt în competiţie la nivelul Ligii I de suficient de mult timp şi ştiu că stresul şi consumul sunt destul de mari. La fel şi stresul şi subiectivismul şi din punctul meu de vedere îi pot înţelege pe oricare dintre omologii mei, poate şi eu fac declaraţii car enu sunt la locul lor. Nu o fac din dorinţa de a supăra, jogni, ci sunt doar momente în care îmi simt şi eu frustrările, tensiunea, presiunea şi uneori nereuşitele mă fac să fiu puţin mai necontrolat în declaraţii" a mai declarat antrenorul giurgiuvenilor.
 
 
 

 

Afla mai multe despre: astracfr clujcostel enachedan petrescu 

viewscnt
Articole similare