Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Amical cu scandal între Rusia şi Argentina. Sud-americanii au învins gazda Cupei Mondiale după o greşeală gravă de arbitraj

VIDEO | Amical cu scandal între Rusia şi Argentina. Sud-americanii au învins gazda Cupei Mondiale după o greşeală gravă de arbitraj

Cupa Mondială

Comentarii

Reprezentativa Argentinei a învins, sâmbătă, la Moscova, cu scorul de 1-0, selecţionata Rusiei, într-un meci amical în care a fost folosit pentru prima oară Telstar18, mingea oficială a Cupei Mondiale din 2018.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Sergio Aguero, în minutul 86, care a primit o pasă de la Lionel Messi, aflat în poziţie de ofsaid.

Argentina va juca următorul meci amical cu Nigeria, marţi, la Krasnodar.

Telstar 18 este o reinterpretare a primei mingi adidas pentru Cupa Mondială FIFA, Telstar, lansată în 1970 în cadrul campionatului din Mexic. Numele original provine din poziţionarea sa ca „Star de televiziune’’. Este prima minge decorată cu pentagoane negre, care a schimbat design-ul din fotbal pentru totdeauna, modelul fiind conceput pentru a se evidenţia pe ecranele alb-negru ale televizioarelor.

Mingea are un nou tip de carcasă care păstrează calitatea mingii Brazuca, Mingea Oficială a Cupei Mondiale FIFA 2014, construită în acelaşi timp cu ajutorul noilor tehnologii, pentru a maximiza performanţa.

Sursa foto: ponturi pariuri si pariuri online

Afla mai multe despre: cupa mondialaargentinarusiaamicalinternational 

viewscnt
Articole similare