Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Amintiri de la şcoală cu jucătorii Craiovei: "Eram foarte mic în clasa I" :)) Oltenii nu se tem de FCSB

VIDEO | Amintiri de la şcoală cu jucătorii Craiovei: "Eram foarte mic în clasa I" :)) Oltenii nu se tem de FCSB

U Craiova

Comentarii

Oltenii au revenit în băncile şcolii cu ocazia începutului de an şcolar şi au rememorat amintiri din perioada respectivă.

Mihai Roman, atacantul de la U Craiova, şi-a adus amintele de momente în care era în şcoală: "Da, normal că-mi amintesc cu plăcere de acea zi, eram foarte mic în clasa I. Au trecut foarte mulţi ani de atunci, dar ne bucurăm că putem să fim prezenţi la această acţiune. Atunci îmi plăcea foarte mult de Ionuţ Luţu, când juca la Craiova", a declarat fotbalistul. 

Vorbind şi de subiecte mai serioase, atacantul cu două goluri în acest sezon a spus că nu se teme de FCSB şi vor juca la victorie cu echipa antrenată de Bogdan Argeş Vintilă: "Nu ne este teamă, noi suntem Universitatea Craiova, nu ne este teamă de nimeni, noi pregătim fiecare meci la victorie şi sper ca acest lucru să se şi întâmple".

U Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe