Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Amintiri din copilărie cu Savenco şi Bannour: "Seara, după ce călăream, aveam probleme". "În Tunisia, nu există Ziua Copilului"

VIDEO | Amintiri din copilărie cu Savenco şi Bannour: "Seara, după ce călăream, aveam probleme". "În Tunisia, nu există Ziua Copilului"

Handbal

Comentarii

Până să înceapă pregătirea alături de noul antrenor, Xavi Pascual, handbaliştii lui Dinamo s-au bucurat de timpul petrecut în familie. Dan Savenco şi Bannour Amine au profitat din plin de ziua de 1 iunie şi au depănat câteva amintiri din copilărie.

"Asta este sacrificiul pe care-l faci ca sportiv de performanta. Sa stai departe de familie. Ma bucur si am satisfactia cea mai mare cand merg acasa si uit de toate grijile, de toate problemele. Reusesc sa ma bucur alaturi de ei. Intr-adevar poate ca ar fi trebuit sa petrec mai mult timp cu ei, dar, efectiv, nu am avut posibilitatea.

Atata timp cat am fost liber, am incercat sa fiu alaturi de ei si sa petrec cat mai multe momonte alaturi de ei. Cred ca o sa se mai sacrifice un pic si o sa mai astepte un pic pentru ca nu am de gand sa ma las de handbal. Dar sunt alaturi de mine. Au fost la toate meciurile. Vin la toate meciurile, au crescut in Sala Dinamo.

Nu pot sa zic de fata cu copiii cum eram eu când eram mic, pentru ca trebuie sa-i educam mai bine. Nu cred ca am creat prea mari probleme avand in vedere ca m-am apucat si la o varsta frageda de sport, nu am avut timp de o copilarie prea mare si de prea multe nazbatii. Am facut si prostioarele varstei. Sunt normale. S-au tolerat si nu am exagerat, dar am avut o copilarie foarte frumoasa. Mi-as dori sa mai pot avea varsta lor

Sunt multe amintiri frumoase. Cand mergeam la bunici, asteptam 4-5 ore, eram de varsta lui Nicholas, aveam 8-9 ani, imi placea foarte mult sa calaresc. Vecinii mei aveau cai si efectiv nu puteam sa ma urc pe cal sa calaresc. Stateam 4-5 ore sa astept sa doarma calul sau sa se odihneasca si atunci reuseam sa ma urc pe el sa calaresc. Seara aveam probleme pentru ca nu erau caii nostri si dispareau de pe camp sau de unde erau intotdeauna ii inapoiam chiar daca erau nemâncati . Aveam eu grija sa-i las sa manance, am avut o copilarie foarte frumoasa, in natura, aer curat. Nu ştiam ce era aia tehnologie, nu exista atunci" , a declarat Dan Savenco.

"In primul rand vreau sa spun la multi ani pentru toti copiii. Le doresc toate cele bune. Noi nu avem aceasta traditie in Tunisia. 1 iunie nu inseamna nimic in Tunisia, dar in romania inseamna ziua tuturor copiilor. Este foarte bine pentru copii, este foarte bine şi pentru parinti si le doresc toate cele bune tuturor copiilor. Pot spune că în copilărie îmi doream sa devin doctor. Voiam sa devin doctor" , a spus Amine Bannour .

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare