Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Amintiri din copilărie cu un internaţional de tineret. Ce făcea la 12 ani: "Preţuiesc orice ban pe care-l câştig"

VIDEO | Amintiri din copilărie cu un internaţional de tineret. Ce făcea la 12 ani: "Preţuiesc orice ban pe care-l câştig"
Comentarii

A fost convocat de urgenţă de Mirel Rădoi la Campionatul European din vară, dar nu a prins niciun minut la turneul sub 21 de ani. Ricardo Grigore (20 de ani) nu s-a lăsat descurajat şi a continuat să muncească, aşa cum a fost obişnuit încă de la vârste fragede.

Fundaşul de la Dinamo a vândut miercuri bilete "câinilor" pentru derby-ul cu FCSB, dar pentru tânărul fotbalist nu este pentru prima dată când face aşa ceva. 

"(n.r. - Am vândut) Roşii, castraveţi, mama avea un stand în piaţă şi stăteam la ea la stand. Le cumpăra, era o piaţă în cartier la mine şi ea vindea mai departe. Preţuiesc orice ban pe care-l câştig", a dezvăluit "Ricky" Grigore reporterilor aflaţi la casele de bilete din "Ştefan cel Mare". 

Grigore vindea legume la 12-13 ani, iar acum câştigă bani din ceea ce iubeşte să facă. Chiar dacă nu este titular de bază la Dinamo, a jucat şase meciuri în acest sezon de Liga 1 şi le-a oferit colegilor două assist-uri. 

"Din câte am înţeles au mai rămas doar 4.000, îi aşteptăm alături de noi pe toţi suporterii noştri să ne susţină, pentru că avem nevoie mare de ei", a fost mesajul lui Grigore pentru fanii "câinilor". Derby-ul FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: ricardo grigorefcsb dinamo 

viewscnt
Articole similare