Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Amintiri din derby-urile de altădată de la un fost dinamovist: "Ei erau cei mai dificili adversari!"

VIDEO | Amintiri din derby-urile de altădată de la un fost dinamovist: "Ei erau cei mai dificili adversari!"

Top Interviuri

Invitat în emisiunea Top Interviuri, găzduită de Alexandru Săbău, Costel Orac a rememorat derby-urile Dinamo - Steaua de altădată. Fostul jucător dinamovist povesteşte cum scăpa de atacurile adversarilor, dar şi care erau cei mai temuţi stelişti.

"Când erau jocurile respective era care pe care. Dar exista respectul. Au mai fost ieşiri, faza aia cu Ţeţe când a ieşit pe Dinamo, au mai fost şi durităţi dar în limitele rezonabile să zic aşa", a spus Orac despre atmosfera de la derby-urile din acea perioadă. 

În ciuda tensiunilor, acesta recunoaşte că a fost ferit de intrările peste limita regulamentului: "Ştiam să mă feresc, eram şi destul de agil şi iute şi de aia nici nu am avut parte de accidentări". "În schimb ca adversar a fost Negrilă şi după aceea perioada când a jucat Fane Iovan fundaş dreapta la Steaua. Ăştia au fost cam cei mai dificili adversari, Negrilă şi cu Fane Iovan", a continuat fostul mijlocaş ofensiv. 

Recunoscut ca un fin executant al loviturilor libere, Orac dezvăluie că i-a produs coşmaruri lui Silviu Lung: "Chiar mi-a spus, când văd că sunt lovituri din zona ta, am probleme"

Între 1981 şi 1989 a evoluat Costel Orac la Dinamo Bucureşti. 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta