Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Amintirile lui Răducioiu. Fostul atacant a retrăit momentele petrecute alături de marii antrenori pe care i-a avut în cariera de jucător

VIDEO | Amintirile lui Răducioiu. Fostul atacant a retrăit momentele petrecute alături de marii antrenori pe care i-a avut în cariera de jucător

EURO

Comentarii

De la Mircea Lucescu la Fabio Capello, de la Cornel Dinu sau Anghel Iordănescu la Joachim Low, Didier Deschamps sau Antonio Camacho.

Florin Răducioiu a rememorat la Euro Center momentele frumoase, dar şi cele mai puţin plăcute trăite alături de câţiva dintre antrenorii pe care i-a avut în carieră.

Fostul atacant al "Generaţiei de Aur", Florin Valeriu Răducioiu, singurul fotbalist care a marcat în cele mai puternice cinci campionate din Europa - Premier League, Ligue 1, Serie A, La Liga şi Bundesliga - ne oferă cele mai "picante" amănunte din cariera sa, într-o rubrică specială ce-i poartă numele şi este difuzată în fiecare marţi, de la ora 19:00, la Euro Center.

Răducioiu este pe locul 7 în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria naţionalei României, cu 21 de goluri, la egalitate cu Rodion Cămătaru, Dudu Georgescu şi Anghel Iordănescu. Este depăşit doar de Laszlo Boloni (23), Viorel Moldovan (25), Ciprian Marica (25) Iuliu Bodola (31), Adrian Mutu (35) şi Gheorghe Hagi (35).

Florin Răducioiu este singurul jucător din lume care a marcat în cele mai puternice cinci campionate ale Europei: Serie A (Bari, Verona, Brescia, AC Milan - 22 goluri), La Liga (Espanyol - 13 goluri), Premier League (West Ham - 2 goluri), Ligue 1 (Monaco - 2 goluri), Bundesliga (Stuttgart - 4 goluri). 

Pe Florin Răducioiu îl poţi urmări în cadrul emisiunii Euro Center, în fiecare marţi, pe Telekom Sport 3, de la ora 19:00. De asemenea, în fiecare săptămână, Telekom Sport te invită să urmăreşti rubrica specială ”Amintirile lui Răducioiu”.

Afla mai multe despre: raducioiu 

viewscnt
Articole similare