Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ana Bogdan: "E momentul pentru care am muncit până acum". România - Rusia, la Fed Cup, se joaca în weekend la Telekom Sport

VIDEO | Ana Bogdan: "E momentul pentru care am muncit până acum". România - Rusia, la Fed Cup, se joaca în weekend la Telekom Sport

Tenis

Comentarii

Tenisul revine în acest weekend la Telekom Sport. Echipa de Fed Cup a României va juca la Cluj cu Rusia pentru accederea la turneul final de la Budapesta.

Segărceanu a fost nevoit să improvizeze echipa: în absenţele lui Halep, Begu şi Niculescu, Ana Bogdan va fi prima rachetă a României. Până acum, nu a jucat niciodată meciuri de simplu la Fed Cup. 

"Nu o iau ca pe o presiune, o iau ca pe o oportunitate, un lucru pe care l-am aşteptat foarte mult timp şi pentru care am muncit şi iată că în sfârşit s-a îndeplinit" , a spus Ana Bogdan.

Absenţa lui Halep şi-a pus amprenta şi asupra fanilor, care nu s-au înghesuit să cumpere bilete. Aproximativ 4.000 s-au vândut până acum. Polivalenta din Cluj are 10.000 de locuri. 

"Prezenţa Simonei întotdeauna a contat, e normal acest lucru, însă noi îi aşteptăm cu drag, suntem aici şi reprezentăm România, reprezentăm ţara noastră, este normal să vină şi să ne susţină, să fie alături de noi" , a continuat Ana Bogdan.

Afla mai multe despre: ana bogdantenisfed cup 

viewscnt
Articole similare