Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ana Bogdan, în lacrimi după înfrângerea din Fed Cup: "Îmi pare rău că nu a fost să fie astăzi, dar am dat totul"

VIDEO | Ana Bogdan, în lacrimi după înfrângerea din Fed Cup: "Îmi pare rău că nu a fost să fie astăzi, dar am dat totul"

Tenis

Comentarii

Ana Bogdan a fost copleşită de atmosfera de la meciul cu Ekaterina Alexandrova, pierdut de româncă, scor 5-7, 6-3, 5-7.

Cu lacrimi în ochi, Ana Bogdan a mărturisit că a făcut tot ce a ţinut de ea pentru a aduce România în avantaj în faţa Rusiei, în Fed Cup.

"Din păcate, nu a fost rezultatul pe care l-am dorit, dar ce ştiu şi ce pot să spun este că mi-am dat tot sufletul acolo, am luptat cu toată inima şi speram din tot sufletul să câştig.

A fost mult mai puternică toată atmosfera de astăzi. Nu cred că am mai jucat vreodată vreun meci cu asemenea atmosferă, a fost incredibil. Le mulţumesc din suflet că au venit, că au fost alături de mine şi că m-au susţinut în acest fel, au fost minunaţi cu toţii.

Şi meciul de ieri, dar şi meciul de astăzi vor rămâne undeva, acolo, foarte... Vor avea un loc special în sufletul meu. Îmi pare rău că nu a fost să fie astăzi, că n-a fost ziua mea cea bună, însă ştiu că am dat totul", a spus Ana Bogdan.

Fed Cup: Ana Bogdan a fost învinsă de Alexandrova

Ana Bogdan, locul 90 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, de Ekaterina Alexandrova, numărul 28 mondial, în a treia confruntare a întâlnirii de Fed Cup de la Cluj-Napoca, astfel că România este condusă cu 2-1 de Rusia.

Alexandrova s-a impus cu scorul de 7-5, 3-6, 7-5, în două ore şi 25 de minute.

În primele două confruntări, care au avut loc vineri, Gabriela Ruse, locul 166 WTA, a fost învinsă de Ekaterina Alexandrova, scor 6-1, 6-4, după o oră şi patru minute, şi Ana Bogdan a învins-o pe Veronika Kudermetova, locul 38 WTA, scor 6-3, 6-7 (5), 6-1, după două ore şi 13 minute de joc.

Sâmbătă mai sunt programate meciurile Gabriela Ruse – Veronika Kudermetova şi Irina Maria Bara/Raluca Olaru – Anna Blinkova/Anna Kalinskaya.

Întâlnirea România – Rusia contează pentru calificarea la Finalele Fed Cup by BNP Paribas de la Budapesta, din 14-19 aprilie 2020.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare