Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ana Maria Brânză a înlocuit spada cu pixul şi şi-a făcut oficial debutul ca scriitoare

VIDEO | Ana Maria Brânză a înlocuit spada cu pixul şi şi-a făcut oficial debutul ca scriitoare

Alte sporturi

Comentarii

”En Garde! Fetiţa cu masca tricoloră”, este prima carte lansată de Ana Maria Brânză. Campioana olimpică a recunoscut că a fost nevoie de câteva luni pentru a termina cartea, care este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani.

Volumul povesteşte în detaliu viaţa sportivei, începând cu anii copilăriei şi terminând cu momentele de glorie, în care a ridicat steagul României pe cea mai înalta treaptă a podiumurilor din toate competiţiile.

”Este povestea mea, autentică, este povestea unui copil care a reuşit şi mi-aş dori să îi inspire pe copii să nu renunţe la visele lor, să meargă mai departe. Drumul performanţei nu este întotdeauna presărat cu flori. În orice domeniu o să întâmpinăm şi dificultăţi. Dar cum Brânzică a reuşit să ajungă acolo unde şi-a propus, cu siguranţă orice copil poate reuşi”

Campioană olimpică la Rio cu echipa, în 2016, Ana Maria Popescu şi-a făcut planuri mari şi pentru următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice. ”Mai e puţin până la Tokyo, ne antrenăm, Brânzică poate să aibă şi un al doilea volum, povestea merge mai departe, iar eu am promis asta de mult, atât timp cât mă voi simţi în stare, voi rămâne pe planşa de scrimă. Momentan mă pregătesc pentru următorul sezon, o să avem şi o etapă de Cupă Mondială în acest an, la final, avem multă treabă”.

Afla mai multe despre: en garde! fetiţa cu masca tricoloră 

viewscnt
Articole similare