Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ana Maria Popescu se recuperează după operaţia la genunchi cu gândul la Jocurile Olimpice de la Tokyo. "Sunt pe mâini bune"

VIDEO | Ana Maria Popescu se recuperează după operaţia la genunchi cu gândul la Jocurile Olimpice de la Tokyo. "Sunt pe mâini bune"

Alte sporturi

Comentarii

Campioana olimpică Ana Maria Popescu a început recuperarea după operaţia de la genunchiul drept. Spadasina a pătimit mult în cele trei săptămâni în care a trebuit să stea imobilizată la pat.

Scrimera de aur a României, Ana Maria Popescu, s-a operat la genunchi la finele lunii mai, însă sportiva se simte mai optimistă şi mai puternică ca niciodată. 

"Cred că asta a fost cea mai grea perioadă din cariera sportivă pentru că a trebuit să îmi dozez răbdarea în fiecare zi. Toţi din jurul meu încercau să îmi spună că tot ce a fost mai greu a trecut, operaţia, doar că pentru mine greul a început când m-am întors acasă de la spital, deşi nici acolo nu a fost uşor date fiind condiţiile. Nu am avut voie să am un însoţitor, un aparţinător, practic m-au livrat în faţa spitalului cu rucsacul în spate şi au venit a doua zi să mă ia. Am făcut şcoala de şoferi pentru cârje, nici măcar nu ştiam să le manevrez. A fost foarte greu, dar am avut parte de sprijinul soţului meu, lui Pavel, care între timp a devenit dădacă şi pentru mine şi pentru noul membru al familie, care este un căţel", a declarat campioana olimpică.

Până la Jocurile Olimpice de anul viitor, sportiva se luptă din greu pentru a obţine felicitările kinetoterapeutului.

"Sunt pe mâini bune. Lucrez cu unul dintre cei mai buni kinetoterapeuţi. Sunt fericită din acest punct de vedere. La antrenamente ştiam întotdeauna ce am de făcut. Aici la fel, trebuie să am răbdare, mai aels că lucrez cu un perfecţionist. eu fiind la fel, o perfecţionistă. Nu ne contrăm, dar ştiu că trebuie să fac aboslut totul cum vrea el şi muncesc din greu pentru acel bravo. Când spune Bravo pentru că a trebuit literalmente să învăţ să merg din nou. şi când am auzit acel bravo a fost cât o medalie practic", a completat Ana Maria Popescu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare