Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ana Maria Popescu şi Andreea Chiţu au revenit în ţară, după ce au obţinut medalii de argint la Jocurile Mondiale Militare

VIDEO | Ana Maria Popescu şi Andreea Chiţu au revenit în ţară, după ce au obţinut medalii de argint la Jocurile Mondiale Militare

Alte sporturi

Comentarii

Delegaţia României a obţinut până acum şapte medalii la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan. Singurul aur a fost obţinut de Alin Firfirică, la aruncarea discului. Ana Maria Popescu a câştigat argintul în proba de spadă individual.

"Pare că pentru mine China este de argint întotdeauna, începând cu Jocurile Olimpice, Campionatul Mondial şi acum Jocurile Mondiale Militare", a declarat Ana Maria Popescu.

Şi Andreea Chiţu a obţinut medalia de argint la categoria 57 de kilograme: "Jocurile de la Tokyo reprezintă însă principalul obiectiv. Mai sunt vreo 10 competiţii, deci avem destul timp, avem suficiente competiţii, important e să fim sănătoşi, să muncim şi să câştigăm medalii", a spus Andreea Chiţu.

Tot medalii de argint au câştigat şi Andrei Dukov şi Suzana Georgiana Şeicariu, ambii la lupte libere. Ionuţ Zincă, la orientare, şi Eugen Valentin Pătru, la tir cu arcul olimpic, în proba pentru persoane cu dizabilităţi, şi-au trecut în cont medalii de bronz.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare